Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 27 dec 2018

Naast het universum redden, helpt BB-8 je ook met je pizza

Als je een pizza bestelt, heb je soms het geluk dat hij al gesneden aankomt. Andere keren is dat niet het geval en moet je zelf aan de slag gaan. Als je een diepvriespizza te pakken hebt, heb je al helemaal geen geluk en moet je gaan priegelen om je pizza in handzame slices te krijgen. Natuurlijk kun je het ding ook in z’n geheel opeten, maar die skill is slechts voor sommigen weggelegd. Als je geen zin hebt in gedoe, kun je aan de andere kant ook gewoon BB-8 lief aankijken. Naast zijn Star Wars klusjes helpt hij je namelijk ook graag in huis als pizzasnijder.

BB-8 als pizza held

Omdat een pizzasnijder toch een ronde kant heeft, past hij perfect in het lichaampje van de Star Wars droid. In eerste instantie lijkt de pizzasnijder gewoon op een platte uitvoering van de droid, maar als je de onderkant eraf haalt, komt het ronde mes tevoorschijn. Hiermee snijdt je moeiteloos je pizza in slices en realiseer je je dat dit de droid was, die je je hele leven al zocht.

BB-8 pizzasnijder

Geen piepgeluidjes, wel scherp mes

De pizzasnijder is 10 x 7 x 1,5 cm groot en het mes heeft een doorsnede van zo’n 5,5 cm. Helaas maakt het robotje geen leuke piepgeluidjes tijdens het snijden, maar hij krijgt het klusje wel snel voor elkaar. Aan de andere kant zijn piepgeluidjes ook weer niet ideaal als je op een brakke dag van je pizza probeert te genieten. Om de handige BB-8 te bemachtigen, kun je terecht bij RADBAG. Daar staat hij op je te wachten met een prijskaartje van 9,95 euro. Helaas is hij nog niet beschikbaar, maar je kunt wel je emailadres achterlaten om op de hoogte te worden gehouden. Ze geven nog aan dat BB-8 zelfs nog een stuk energiezuiniger is dan een conventionele light saber, dus je bent ergens ook nog eens duurzaam bezig.

Als je nog iets zoekt om je liefde voor Star Wars sneaky in je huis te laten doorschemeren, is deze plakbandhouder ook een absolute aanrader. Hij komt in de vorm van een gevallen AT-AT en met The Force ben je extra snel klaar met al je plak klusjes.

RADBAG

Reageer op artikel:
Naast het universum redden, helpt BB-8 je ook met je pizza
Sluiten