Daniel Koster
Daniel Koster 10/11/2016

Wil je niet worden gestoord? Deze BB gun sniper houdt iedereen op afstand

Soms heb je van die momenten dat je met rust wilt worden gelaten. Dat je bijvoorbeeld druk bent op werk of chille Netflix-series checkt op de bank. Dat zijn dan juist de momenten waarop er allemaal mensen dingen van je willen. Hoe je daarmee afrekent? Met deze BB gun sniper!

Awesome: een BB gun sniper

Niemand durft jou te storen als je de Axniper in de buurt hebt. De kleine sniper schiet namelijk kleine plastic balletjes af van rond de zes millimeter groot. Met een bereik van zo’n acht meter kun jij prima je territorium afbakenen. Voor die momenten dat je ├ęcht even geen zin hebt in menselijk contact.

Even een momentje voor jezelf

Je kunt de sniper door middel van je laptop bedienen. En hoe. De Axniper kent aan de voorkant een kleine camera. Die wordt als livefeed op jouw laptop uitgezonden. Het enige wat jij hoeft te doen is een doelwit uitkiezen en via een toets de trekker overhalen. De plastic kogels vliegen diegene die je durft te storen om de oren!

Genoeg alternatieven

Wij vinden het alleen lastig om een betrouwbare aanbieder van dit apparaat te vinden. Via deze Aziatische Yahoo-website zijn we ‘m wel tegen het lijf gelopen, maar of die website is te vertrouwen weten we niet. Gelukkig zijn er allerlei soortgelijke manieren om (ongewenste) mensen op afstand te houden. Wat dacht je van ‘s werelds grootste nerfgun?

Reageer op artikel:
Wil je niet worden gestoord? Deze BB gun sniper houdt iedereen op afstand
Sluiten