Stefan Keerssemeeckers
Stefan Keerssemeeckers Home 12 jun 2015

BBQ? De compacte Uuni-oven bakt in twee minuten een verse pizza!

Er is helemaal niets mis met een zomerse barbecue, maar voor de afwisseling is een verse, zelfgemaakte pizza natuurlijk ook niet te versmaden. Een pizza gooi je niet zomaar op de grill (althans, niet zonder speciaal opzetstuk), maar met deze compacte Uuni 2-oven hoeft dat ook niet.

De Uuni 2 neemt weinig ruimte in en is gemaakt van RVS; hij kan dus gerust het hele barbecueseizoen buiten blijven staan. De oven werkt met geperste houtsnippers (het lijken wel kattenbakkorrels) en bereikt binnen tien minuten een temperatuur van 450 graden. Zo bak je in twee minuten een heerlijke pizza!

Supergaaf om naast de barbecue te gebruiken, of gewoon een speciaal ‘pizzafeest’ te organiseren. De Uuni 2 bakt ze toch in sneltreinvaart, dus je hoeft nooit lang te wachten. Wel opletten voor kinderhandjes, want dat soort temperaturen zijn écht niet grappig!

Meer info over de Uuni 2 vind je op deze site. De pizza-oven kost omgerekend zo’n 260 euro. Da’s vrij prijzig, maar ingrediënten die je op een pizza plaatst zijn doorgaans een stuk goedkoper dan lekker barbecuevlees.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
BBQ? De compacte Uuni-oven bakt in twee minuten een verse pizza!
Sluiten