5 Philips-apparaten die je nu met flinke korting scoort bij BCC

Deals Jeroen Kraak 28 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Philips maakt allerlei apparaten die in je huis niet kunnen ontbreken. Elektronicawinkel BCC heeft er nu verschillende in de aanbieding. Wij zetten er 5 op een rij. Zo drink je de lekkerste koffie en frituur je als een bitterballenkoning.

In veel huizen zijn er vrij vaak Philips-producten, of het nu stofzuigers, scheerapparaten of tandenborstels zijn. Het Nederlandse merk maakt ontzettend veel apparaten voor in en om het huis. Je zal er dan ook regelmatig één aanschaffen, maar doe je natuurlijk het liefst met hoge korting.

BCC komt met flinke korting op Philips-producten

Wij zetten verschillende apparaten van Philips speciaal voor je op een rijtje. Vooral de koffieliefhebbers hebben nogal wat keuze.

Philips Airfryer

Maar genoeg koffie, eerst beginnen we met de echt belangrijke zaken in het leven: frituren. Wie houdt er nu niet van een vette hap? Die hoeft overigens niet vet te zijn, want je kunt jouw snacks ook bereiden met een Airfryer. Philips mogen we echt een van de koningen noemen op dit gebied.

BCC heeft nu een Airfryer van Philips in de aanbieding met een inhoud van 4,1 liter. Zo bereid je makkelijk lekkere knapperige snacks die van binnen heerlijk mals zijn. Het apparaat scoort je met 60 euro korting voor 79 euro.

Philips Airfryer
Gebakken lucht. (Afbeelding: Philips)

Senseo

Wil je simpel snel koffie hebben? Dan is een Senseo-apparaat voor jou. Met de speciale pads zet je in een handomdraai koffie. Water in het apparaat doen en ‘m aanzetten en je bent klaar. Met 20 euro korting kost deze 54,99 euro.

Philips Senseo
Classic Senseo (Afbeelding: Philips)

Nespresso

Net zo makkelijk is Nespresso, maar de techniek is daarin weer net wat anders. In plaats van koffiepads maakt de machine gebruik van speciale cups. Hoewel je wellicht niet denkt aan Philips voor een Nespresso-apparaat, is niets minder waar. Je scoort ‘m nu met 30 euro korting voor 69,99 euro.

Philips
Koffie drinken als George Clooney (Afbeelding: Philips)

Espressoapparaat van Philips

Ben je een echte koffie-liefhebber? Dan moet je gewoon verse bonen gebruiken. Gooi ze in de espressomachine en deze vermaalt het tot lekkere verse koffie. Met de melkopschuimer maak je een heerlijke latte of cappuccino.

Zo’n apparaat is natuurlijk ontzettend prijzig, maar gelukkig is deze nu ontzettend voordelig. Normaal betaal je voor deze machine van Philips 399,99 euro, maar met korting is deze nu 269 euro.

BCC koffie
Heerlijke koffie! (Afbeelding: BCC)

Philips stofzuiger

Wat gebeurt er nadat je gefrituurd hebt? Precies, er valt altijd wel weer een frietje of je kruimelt met de bitterballen. Dat ruim je prima op met de Philips Performer Active stofzuiger, die ook nog eens een HEPA-filter heeft.

Gelukkig is de stofzuiger nu een stuk goedkoper dan normaal. Je hebt ‘m met 60 euro korting voor 139 euro.

Philips
Deze aanbieding heeft een aanzuigende werking (Afbeelding: Philips)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen