Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 juni 2019

Eindelijk: de eerste echte beelden van Marvel’s Avengers

De makers van de Tomb Raider- en de Deus Ex-games zijn al een tijdje bezig met de game Marvel’s Avengers. Vorig jaar werd dat bekendgemaakt, maar kregen we er nog niks van te zien. Dit jaar werden tijdens de E3-persconferentie van Square Enix eindelijk de eerste beelden getoond van de game.

Marvel’s Avengers gameplay

Daarbij is het wel even wennen dat Marvel’s Avengers gebaseerd is op de comics en los staat van de filmreeks. De verschillende personages lijken dan ook niet op de acteurs zoals we die zijn leren kennen. En met name de stemacteurs leveren stemmen af die echt even wennen zijn. Bekijk de eerste trailer hieronder

Square Enix beschrijft de game als volgt: Marvel’s Avengers begint op A-Day, wanneer Captain America, Iron Man, the Hulk, Black Widow en Thor een hi-tech hoofdkwartier van de Avengers in San Francisco openen – inclusief de onthulling van hun eigen helicarrier die wordt aangedreven door een experimentele energiebron. Het festijn neemt een dodelijke wending wanneer een rampzalig ongeluk leidt tot massale vernietiging. Wanneer de Avengers de schuld krijgen van de tragedie, gaan ze uit elkaar. Vijf jaar later zijn alle superhelden verboden. Maar wanneer de wereld in gevaar is, schuilt de enige hoop in het herenigen van de machtigste helden op aarde.

Marvel’s Avengers wordt op 15 mei 2020 uitgebracht en verschijnt dan op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Leuk feitje over de game: de pc-versie wordt net als vele andere games van Square Enix gemaakt door Nixxes Software, een ontwikkelaar die gevestigd is in Nederland. Op die manier zit er dus een Nederlands tintje aan de game.

Toch zal het de PlayStation 4-versie zijn die het meest interessant is, aangezien daar een samenwerking met Sony is gemaakt. PS4-bezitters zullen zodoende bepaalde extra’s gaan krijgen.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Eindelijk: de eerste echte beelden van Marvel’s Avengers
Sluiten