Jelle van Es
Jelle van Es Tech 23 mrt 2018

De Beer Ripples print plaatjes op je bierschuim

Als je wel eens een kopje cappuccino bij je lokale koffietent drinkt, dan heb je vast wel eens gezien dat je daar allemaal leuke patroontjes mee kunt maken. In sommige gevallen is het ware kunst. Mocht je echter niks met koffie hebben, dan mis je al dat plezier. Gelukkig is er nu een machine die voor de bier-liefhebbers een ongeveer zelfde effect weet te creëren. Eentje die plaatjes op je bierschuim maak: de Beer Ripples. Dat drinkt toch net wat lekkerder.

De Beer Ripples print plaatjes op je bierschuim

Dat is allemaal mogelijk dankzij de Beer Ripples. Deze machine geeft je de mogelijkheid om je bier net wat meer cachette te geven. Het print eetbaar inkt op de bierschuim, wat naar verluid helemaal veilig zou zijn om te consumeren en zolang je bierkraag intact blijft, kun je er een mooie Instagram-foto van maken.

#bier #bierinfluencer #bierart zeg maar. Hieronder zie je een korte trailer die je een beetje een idee geeft hoe het er in de praktijk aan toegaat.

Volgens de maker zijn de mogelijkheden voor een plaatje eindeloos. Je kunt via Wi-Fi afbeeldingen naar de Beer Ripples sturen en die kunnen dan uitgeprint worden. Een kind zou volgens de maker de was kunnen doen, aangezien je met een simpele druk op het touchscreen de desbetreffende afbeelding kan laten printen.

Naast een simpele tekstboodschap is het ook mogelijk om hig-resolution afbeeldingen af te drukken of een speciaal design te gebruiken. Tevens kun je via de mobiele app een foto of een persoonlijk bericht laten printen. Het is een kwestie voor tijd voordat iemand een huwelijksaanzoek via een biertje gaat doen.

Het apparaat kost zo’n 2300 euro en per jaar moet je dan nog iets van 1200 euro abonnementskosten maken. Daarmee kun je 6.000 biertjes van een boodschap voorzien. Dus als je een biertje met boodschap vijftig cent duurder maakt, dan ben je al snel uit je jaarlijkse kosten. Nu dat nog even combineren met de Beerjet en je hebt helemaal perfectie bereikt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Beer Ripples print plaatjes op je bierschuim
Sluiten