Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 12 okt 2018

Met dit briljante apparaat brouw je easy peasy je eigen bier

Behoorlijk wat mannen hebben wel eens de briljante ingeving gehad om hun eigen bier te brouwen, maar begonnen er uiteindelijk maar niet aan. Er komt namelijk nogal wat bij kijken en je moet er ook maar net de ruimte voor hebben. Voor al die mannen is er goed nieuws. Met de BEERMKR kun je namelijk makkelijk aan de slag met je eigen biertje en het apparaat past gewoon op je aanrecht.

Je eigen speciaalbiertje

BEERMKR wordt gepromoot als ‘s werelds eerste automatische bierbrouwer waar iedereen mee aan de slag kan. Het apparaat neemt zowel het brouwen als het fermentatieproces voor zijn rekening. En het mooie is dat het systeem helemaal open is, wat betekent dat je de recepten direct op de machine kunt aanpassen naar je eigen smaak.

BEERMKR bier brouwer

Geen smeerboel in de keuken

Je brouwt je bier in een recyclebare zak, zodat je elke keer weer vers kunt beginnen zonder dat je allerlei potten, emmers, flessen en sifons hoeft schoon te maken. Het proces begint met het toevoegen van je ingrediënten en een week later heb je twee (hopelijk) heerlijke sixpacks om mee te borrelen. Dankzij de voedingskleppen en de drie geïsoleerde kamers kan de BEERMKR precies op het juiste moment ingrediënten toevoegen of juist verwijderen.

BEERMKR bier

Brouwen en fermenteren

Na het brouwproces worden de granen en de hop verwijderd uit het brouw gedeelte en wordt automatisch gist toegevoegd voor het fermentatieproces. Wanneer het gist zijn werk heeft gedaan wordt het weer verwijderd in een derde compartiment onderaan de machine en wat overblijft is schoon en smakelijk bier.

BEERMKR

Bijbehorende bier app

Uiteraard is er ook een bijbehorende app, aangezien alles tegenwoordig een app heeft. Via je smartphone kun je zo’n beetje alles beheren en uiteraard krijg je ook een notificatie als je bier klaar is om uit het apparaat gehaald te worden. Bij de BEERMKR krijg je ook nog een handige dispenser, die je in de koelkast kunt stoppen samen met een CO2 cartridge en binnen 24 uur is je bier koolstofhoudend en klaar voor consumptie.

Kickstarteren

De BEERMKR is een Kickstarter project en voor een pledge van 284 euro kun je hem in huis halen. Je krijgt er gelijk ook een kit bij, zodat je meteen aan de slag kunt met brouwen. Vervolgens kun je deze handige robottank inzetten, die overal waar je bent een biertje naar je toe komt brengen.

 

Kickstarter

Reageer op artikel:
Met dit briljante apparaat brouw je easy peasy je eigen bier
Sluiten