Daniel Koster
Daniel Koster 27 aug 2016

Op zoek naar een feestganger voor op je feestje? Hallo beerpongrobot

Beerpong, dat is altijd een goede manier om een saai feest leven in te blazen of het feestgedruis nog net even wat heftiger te laten losbarsten. Je hebt er wel twee teams voor nodig en het spel is al jaren hetzelfde. Dat dacht jij! Hallo beerpongrobot.

De beerpongrobot brengt broodnodige vernieuwing

Het is ons opgevallen dat je op feestjes altijd dezelfde drankspellen speelt. Je kunt denken aan beerpong of aan kingsen. Om het beerpongen weer nieuw leven in te blazen is de beerpongrobot een feit. De Pongbot heet-ie. Het idee is simpel. De robot kan tussen de één en vijf redcups voor je vasthouden. Vervolgens gaat-ie bewegen en moet jij zien het pingpongballetje in de redcups te gooien. Aangezien de bot zo is geprogrammeerd dat-ie aan de overzijde van de tafel blijft is dit een flinke uitdaging. Het leuke hierbij is dat je ‘m ook zelf kunt besturen. Op die manier wordt het een wedstrijd tussen diegene die gooit en diegene die ‘m bestuurt. Wij vinden dat nog wel het leukste aan de Pongbot. De beerpongrobot zorgt er in ieder geval voor dat beerpong de komende tijd niet gaat vervelen. Nu moet je alleen wel oppassen dat je ‘m zo tof bent dat je dagen lang in je eentje aan het beerpongen bent. Dat komt je productiviteit zeker niet ten goede!

Help mee om de Pongrobot werkelijkheid te maken

Ben jij een feestbeest? Natuurlijk ben je dat! Dan wil je deze ultieme partygadget toch in de wacht slepen? In ieder geval zul je hoge ogen gooien als jij dit apparaat op jouw feestje hebt rondrijden. Mensen zullen zich er zeker uren mee vermaken. En dat komt jouw feestje alleen maar ten goede. De beerpongrobot is nu voor 45 euro beschikbaar. Dat vinden wij wel te overzien voor zo’n sfeermaker! Nog even deze partygadgets erbij en je feest is sowieso legendarisch. Have fun!

Reageer op artikel:
Op zoek naar een feestganger voor op je feestje? Hallo beerpongrobot
Sluiten