Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 16 jan 2020

Bekende streamer Ninja krijgt eigen skin in Fortnite

Eén van de belangrijkste reden waarom Epic Games zoveel geld verdient met Fortnite heeft te maken met de Battle Pass. Gamers kopen die vaak om op die manier skins, emotes en andere dingen vrij te spelen.

Maar het is ook mogelijk om in de store diverse skins los te kopen. Als je daarbij fan bent van de Fortnite-streamer Ninja, dan is er goed nieuws. Het is nu namelijk mogelijk om een skin van deze bekende streamer te kopen, zodat je in de game een beetje een idee hebt hoe het is om hem te zijn.

Speel als Ninja in Fortnite

Ninja wist veel bekendheid op te doen door op Twitch Fortnite te streamen. Dat ging hem zo goed af, dat Microsoft hem een enorme zak met geld aanbood om voortaan zijn Fortnite-streams exclusief uit te zenden op hun Mixxed-platform. Hoewel hij daar iets minder kijkers heeft dan bij Twitch, is het nog steeds één van de bekendste namen in de streamingwereld en dat weten dat makers van Fortnite ook. En zodoende hebben zij aangekondigd om te komen met een serie aan Icons, waarbij bekende gamers, muzikanten, sporters en andere talenten een plek in de game krijgen. Ninja is de eerste uit die serie.

Naast Ninja is al bekendgemaakt dat ook andere Fortnite-streamers als Loserfruit en TheGrefg een plek krijgen in deze Icon-serie. Wanneer je met hen los kunt gaan is nog even de vraag. Van Ninja kun je nu tot en met zondag een speciale skin scoren, maar ook elementen zoals een emote en een speciale pickaxe.

Wil je meer lezen over Fortnite? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bekende streamer Ninja krijgt eigen skin in Fortnite
Sluiten