Star Wars fans opgelet! Bekijk hier de fanfilm KENOBI

Het is op zich niet nieuw dat fans van bekende franchises zoals Marvel en Star Wars tussen de films door zelf de camera oppakken om hun favoriete films na te spelen. Toch zien we het maar zelden dat een dergelijk fan-project zo goed is, dat hij hetzelfde gevoel geeft als de echte films.

Ondanks dat het misschien een beetje overdreven is om te zeggen dat de onlangs op Youtube verschenen fanfilm ‘KENOBI’ net zo goed is als de originele Star Wars trilogie, gokken wij dat veel fans dit project zullen waarderen.

KENOBI: indrukwekkende Star Wars fanfilm

Het door Jason Satterlund geregisseerde KENOBI legt de focus op de relatie tussen Obi-Wan Kenobi en de familie Lars, die zich ontfermt hebben over hun neefje Luke Skywalker. Ondanks dat met name Owen het lang niet altijd met Kenobi eens is, hebben ze wel dezelfde missie: Luke uit handen van de Imperial soldaten houden.

Wat ons betreft doet de film qua sfeer en effecten weinig onder voor de films uit de originele Star Wars reeks. Al raden we je vooral aan om hem zelf eens te bekijken en je oordeel te geven. Je kunt KENOBI hieronder gratis checken:

Obi-Wan Kenobi wordt dit keer gespeeld door een acteur genaamd Jamie Costa. Bij het bekijken van zijn profiel op IMDB kwam naar voren dat hij vaker in dit soort fan-gemaakte films heeft gespeeld. De rollen van Owen Lars en Beru Lars zijn vertolkt door Tommy Snider en Maxine Phoenix.

Mocht deze Star Wars fan film je bevallen zijn dan kun je via deze link ook genieten van een korte film rondom Han Solo, die van dezelfde makers afkomstig is.

The Rise of Skywalker

Het onlangs verschenen slotstuk The Rise of Skywalker liet veel Star Wars fans met een onbevredigend gevoel achter. Er werd met name gezegd dat de film te gehaast aanvoelde. Het blijkt nu echter dat een van de schrijvers de film daarom ook liever in twee delen had opgesplitst. Daarnaast gaan er geruchten over een zogeheten ´´J.J. Abrams cut´´, waarover je hier meer kunt lezen.

Reageer op artikel:
Star Wars fans opgelet! Bekijk hier de fanfilm KENOBI
Sluiten