Bekijk al volgende week Frozen 2 op Disney+

Wellicht dat je volgende week thuis werkt en dan ook nog eens de kinderen in huis hebt omdat de leerkracht ziek is. Disney+ schiet je dan te hulp met de release van Frozen 2, die een stuk eerder komt dan verwacht.

Mocht je nog geen abonnement hebben, dan kun je handig gebruik maken van de trial-campagne, waardoor je een week lang gratis kunt kijken. Om je daarvoor aan te melden, kun je hier terecht. Naast Frozen 2 is er dan ook genoeg andere content om een week lang mee binnen te zitten.

Frozen 2 op Disney+

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Frozen 2 pas op 10 juni zou gaan verschijnen op Disney+. En als je nu naar de service gaat en op zoek gaat naar de film, dan is dat nog altijd de datum die genoemd wordt. Echter heeft het bedrijf vannacht laten weten dat de film eerder verschijnt. Op dinsdag 17 maart kun je genieten van de film.

In de Verenigde Staten verschijnt de film echter al aankomende zondag. Waarom wij nog even twee dagen extra moeten wachten, dat is niet helemaal duidelijk. Maar toch is het fijn dat een film als Frozen 2 een stuk eerder verschijnt op Disney+ dan dat we in eerste instantie hadden verwacht. Zeker in deze tijden dat we regelmatig thuis moeten werken of zitten is het fijn dat je een mogelijkheid hebt om je en zeker ook je kinderen te vermaken. Wellicht dat het dan wel het beste is om de kinderen met een koptelefoon op een iPad te zetten, zodat je niet constant de verschillende gesprekken hoeft aan te horen.

Frozen 2 verscheen vorig jaar in de bioscoop en is net als het eerste deel een behoorlijk succes. In de bioscoop werd er meer dan 1,3 miljard dollar mee verdiend. Wil je meer lezen over de film? Bekijk dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Bekijk al volgende week Frozen 2 op Disney+
Sluiten