Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 10 jun 2018

Bekijk nu de allereerste beelden van Fallout 76

Fallout 76 werd een tijdje geleden al aangekondigd. Toen werd duidelijk dat er tijdens de E3 meer informatie over de game zou worden uitgebracht. De echt grote onthulling zal gedaan worden tijdens de persconferentie van uitgever Bethesda, die vannacht wordt gehouden. Voordat het zover is, werd er al een klein voorproefje gegeven tijdens de Microsoft-persconferentie.

Fallout 76 is een echte Fallout-game

De belangrijkste conclusie die we daar uit kunnen trekken is dat Fallout 76 een echte Fallout-game is. Eerder waren er geruchten dat het een game zou zijn die je alleen online zou kunnen gaan spelen. Fallout 76 geldt als een prequel op alle games uit de reeks. De game draait om Vault 76 en dat is één van de eerste Vaults die open gaat na de nucleaire oorlog die is uitgebroken. De bewoners van Vault 76 zijn verantwoordelijk voor het opnieuw opbouwen van de Verenigde Staten. Hoe dat precies begint, dat zal waarschijnlijk later bekend worden gemaakt.

Wel weten we dat Fallout 76 een grote game gaat worden. De uitgever belooft dat de game vier keer zo groot is in vergelijking met Fallout 4. Daarbij neemt de game je mee naar West-Virginia.

Een datum voor Fallout 76 is er nog niet gegeven. Ook dat gaat iets zijn dat waarschijnlijk pas tijdens de Bethesda-persconferentie wordt vrijgegeven. Op dit moment moeten we het dus voornamelijk doen met de bovenstaande trailer.

Wil je de game eigenlijk nu al kopen? Dan kan dat hier. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze uitgebreide gamingpagina. De game verschijnt overigens op de pc, Xbox One en PlayStation 4. Heb je een Xbox One? Dan kun je via de Xbox Game Pass vanaf vandaag gratis aan de slag met Fallout 4. Die game kwam een paar jaar geleden uit en is een zeer fijne titel om mee los te gaan. Een perfect voorproefje als je het mij vraagt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bekijk nu de allereerste beelden van Fallout 76
Sluiten