Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 jun 2018

Bekijk nu de eerste beelden van Assassin’s Creed Odyssey

We wisten al heel wat over Assassin’s Creed Odyssey. Eerder hadden we een aantal screenshots die gelekt waren en daardoor kregen we al een goed beeld van wat de game straks te bieden heeft. Maar nu hebben we gelukkig ook de eerste gameplaybeelden van de game en wat meer informatie.

Kies je personage in Assassin’s Creed Odyssey

Zo moet je in Assassin’s Creed Odyssey aan het begin gelijk een belangrijke keuze maken. Je kunt de game spelen als een mannelijk personage in de vorm van Alexios of als een vrouwelijk personage in de vorm van Kassandra. Na deze keuze speel je de volledige game met dat personage. Tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft werd ook duidelijk dat je keuzes in de game kunt maken en die keuzes zouden dan weer gevolgen hebben op de rest van de game.

Naast het tonen van gameplaybeelden is er ook nog ander nieuws. We hoeven bijvoorbeeld niet lang te wachten op Assassin’s Creed Odyssey. Waar we eerst dachten dat de game volgend jaar uit zou komen, daar blijkt de game al op 5 oktober uit te komen. Mocht je een verzamelaar zijn of wil je de game eerder spelen, dan raden we je aan om de game te kopen op de Ubisoft Store. Daar kun je de game met 20 procent korting scoren als je genoeg Ubisoft Points hebt, maar heb je ook de mogelijkheid om toffe merchandise aan te schaffen.

Zo heb je dit toffe beeldje voor de echte verzamelaar. Daar zit overigens wel een prijskaartje van 749 euro aan, maar met genoeg Ubisoft Points krijg je daar 20 procent korting op.

Assassin's Creed Odyssey

Wil je meer lezen over gaming? Dan hebben we hier een handige overzichtspagina met de belangrijkste E3-nieuwtjes van dit jaar. Kun je mooi zien wat voor toffe games er dit jaar en in 2019 allemaal gaan uitkomen.

Reageer op artikel:
Bekijk nu de eerste beelden van Assassin’s Creed Odyssey
Sluiten