Jelle van Es
Jelle van Es Games 14 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Bekijk nu de eerste echte trailer van Battlefield V Firestorm

Onlangs werd er al een tutorial gelekt van de Firestorm-modus in Battlefield V. Deze kun je hier nog eens rustig terug bekijken. Maar nu hebben we de eerste echte trailer te pakken van de nieuwe modus.

Battlefield V Firestorm trailer

Zoals je wellicht wel weet is Firestorm de Battle Royale-modus van de game. De modus werd al op de E3 van vorig jaar aangekondigd, maar daarna werd ook al snel duidelijk dat de modus niet gelijk gelanceerd zou gaan worden. Wellicht dat dat te maken had met het feit dat de modus nog niet klaar was. Of omdat men wilde dat de gamers na een paar maanden iets nieuws voorgeschoteld zouden gaan krijgen. Hoe dan ook: hij komt er aan en hieronder zie je de eerste echte trailer.

Daarin zien we dat je in de modus alsnog de verschillende huizen kunt gaan slopen, gebruik kunt maken van diverse voertuigen en je in squads kunt gaan samenwerken om de tegenstander te verslaan. Ook zien we dat je een airstrike kunt oproepen en op die manier de tegenstander te verrassen. Dit is een krachtig wapen en het is dus dan maar even te zien hoe je het kunt bemachtigen.

Waar je de meeste Battle Royale-games met een mannetje of honderd begint, daar heeft de ontwikkelaar er voor gekozen om het in Battlefield V Firestorm te beperken tot 64 man, net als in de multiplayermodus van de game.

Ook weten we nu wanneer we met de nieuwe modus aan de slag kunnen gaan: vanaf 25 maart kun je los. Dat wordt gemeld aan het einde van de trailer. Dat is nog anderhalve week wachten en dan kun je zien hoe de modus gaat zijn.

Wil je meer weten over de game? Lees dan hier onze uitgebreide review. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Bekijk nu de eerste echte trailer van Battlefield V Firestorm
Sluiten