Gaming 9 aug 2018 Jelle van Es

Bekijk nu de gameplaytrailer van Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is een game die al heel wat jaar in ontwikkeling is en waar we enorm naar uitkijken. En elke keer als we nieuwe dingen van de game zien, groeit het enthousiasme. Vandaag hebben we eindelijk de eerste gameplaybeelden van de game.

Red Dead Redemption 2 gameplay trailer

Red Dead Redemption 2 neemt je mee naar het jaar 1899, toen het Wilde Westen nog echt wild was. In de game neem jij de rol aan van Arthur Morgan, de samen met de van der Linde-gang verschillende misdaden pleegt. De bende wordt opgejaagd nadat een overval in het plaatsje Blackwater misgaat. Zij worden nu op de huid gezeten door federale agenten en bounty hunters. Er zit voor hen dan niks anders op dan te blijven roven om in leven te blijven. Zoals gezegd hebben we vandaag de eerste trailer, welke je hier kunt bekijken.

Volgens de makers van de game is Red Dead Redemption 2 voorzien van de grootste map die zij ooit gemaakt hebben. Je zult er veel variatie in vinden. Zo zijn er besneeuwde bergen, zijn er moerassen, heb je te maken met een grens in het zuidwesten en zijn er verschillende steden die langzaam maar zeker opkomen.

Red Dead Redemption 2

Je bende is belangrijk in de game. Vanuit het kamp kun je missies aannemen, interactie aangaan met de andere leden van de gang en hen vragen om mee te gaan op missie. Naast Dutch van der Linde en Arthur Morgan bestaat de bende uit John Marston (die je als hoofdpersoon van de eerste Red Dead Redemption kent), Bill Williamson, Javier Escuella, Sadie Adler, Charles Smith, Micah Bell en Hosea Matthews. Deze personages ga je in de game beter leren kennen.

Red Dead Redemption 2

Er zal een hoop te beleven zijn in de game. Zo heb je een paard dat als trouwe metgezel met je meereist, krijg je tijdens de game de vrijheid om dingen te ondernemen en daarbij conversaties te hebben met de diverse burgers. Dat laatste zou volgens de maker op een natuurlijke manier gaan en niet via dialoogschermen. En heb je verschillende wapens waarmee je los kunt gaan.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober en is dan beschikbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

? Wil je meer weten over gaming? Bezoek dan onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Bekijk nu de gameplaytrailer van Red Dead Redemption 2
Sluiten