Beleef avonturen met LEGO The Incredibles

Dit jaar krijgen we met The Incredibles 2 één van de grootste films van het jaar. Bij zo’n grote release hoort eigenlijk ook een game. Vroeger kreeg je dan een game die de film na wilde doen. Vandaag de dag zijn het over het algemeen LEGO-games die films nabootsen. Denk daarbij maar aan de Star Wars LEGO-game of die van Guardians of the Galaxy. Dit jaar krijgen LEGO The Incredibles. In deze game worden de twee Incredibles-films bij elkaar gestopt en kun je via LEGO-avonturen die films (her)beleven.

LEGO The Incredibles komt er aan

De film van The Incredibles II verschijnt op 15 juni. De game zelf komt iets later. Vanaf 13 juli kun je daarmee aan de slag. Daarmee heb je dus genoeg tijd om de film te checken, zodat de game je niet echt veel spoilers hoeft te geven. Het grote voordeel hiervan is dat je redelijk kunt voorspellen hoe het verhaal loopt, maar dat je dat via de typische LEGO-game humor dan meemaakt. Je kunt de game in je eentje beleven, maar net zoals de andere LEGO-games komt de titel het beste tot zijn recht als je het samen speelt. Ook zal het een game zijn die geschikt is voor de hele familie. Dat betekent dat het waarschijnlijk niet zoveel uitmaakt dat je vaak dood gaat, je komt elke keer terug.

Ook belooft de ontwikkelaar genoeg puzzels in de game te verwerken, waarbij je diverse LEGO-bouwwerken moet maken en op die manier problemen op te lossen. Hieronder vind je alvast de trailer van de game.

Daarnaast hebben we ook redelijk wat screenshots van LEGO The Incredibles. Deze vind je hieronder.

LEGO The Incredibles
LEGO The Incredibles
LEGO The Incredibles
LEGO The Incredibles
LEGO The Incredibles

Als LEGO The Incredibles uitkomt, dan verschijnt de game op de Nintendo Switch, de PlayStation 4, de Xbox One en de pc. Dus eigenlijk elk platform. Wil je meer in de sfeer komen van The Incredibles II? Bekijk dan de meest recente trailer hier.

Reageer op artikel:
Beleef avonturen met LEGO The Incredibles
Sluiten