Barry Kraakman
Barry Kraakman 9 juli 2015

Beleef de wereld van Star Wars met deze officiële applicatie

Star Wars-fans opgelet: een nieuwe app van Disney brengt de karakters en wereld van Star Wars wel érg dichtbij. Altijd al een selfie willen nemen met Yoda? Dat kan nu!

Verschillende functies

Voor de homescreen van de applicatie kan worden gekozen tussen drie verschillende thema’s: de light side, dark side of droid. Het scherm dat vervolgens tevoorschijn komt is een combinatie tussen verschillende keuzeschermen én live-tiles. Onder andere het lokale weer (15 graden Celsius feels like Endor), het laatste nieuws en natuurlijk een aftelklok tot de volgende film ontbreken niet. Daarnaast kan de gebruiker kiezen voor GIF’s uit de serie, officiële video’s bekijken, een augmented reality-spel waarbij jouw iPhone de lightsaber is spelen én geluiden van het sound board afspelen.

Selfies met Yoda

De selfie-functie met Star Wars-decor vinden wij echter de leukste functie. Hierbij is het mogelijk om tussen verschillende decors te kiezen, waarin jij jouw hoofd kunt ‘plakken’ door een selfie te maken. Voor echte fans dé kans om met Yoda, Vader of andere personages op de foto te staan.

Downloaden?

De app is gratis voor zowel iOS– als Android-gebruikers. Helaas zien we ‘m nog niet in de Nederlandse iTunes Store staan. Een Amerikaans account lost dit (kleine) probleem op.

Reageer op artikel:
Beleef de wereld van Star Wars met deze officiële applicatie
Sluiten