Beleef Final Fantasy X en X-2 opnieuw op de Switch en Xbox One

Als je een Final Fantasy-fan bent en in het bezit bent van de Xbox One en de Nintendo Switch, dan zijn het mooie tijden. Onlangs verscheen Final Fantasy IX en VII al op de platformen en binnenkort is het de beurt aan Final Fantasy X en X-2. Het is met name de Nintendo Switch waarop de games een meerwaarde zijn, want dankzij die console kun je de games overal spelen. Dat kon overigens ook al met de PlayStation Vita, maar aangezien die handheld niet het succes had waarop Sony had gehoopt, is de Nintendo Switch voor velen de eerste console die ook als handheld gebruikt kan worden.

Final Fantasy X en X-2 Trailer

Van Final Fantasy X en X-2 hebben we nu een gloednieuwe trailer om je alvast een beetje in de stemming te brengen. De games kwamen oorspronkelijk uit op de PlayStation 2, maar zijn een aantal jaar geleden opnieuw uitgebracht. Eerst op de PlayStation Vita en daarna als HD Remsater op de PlayStation 4. Mocht je de games nooit eerder beleefd hebben, dan is dit het ideale moment om er mee los te gaan. Bekijk de trailer hieronder.

In Final Fantasy X draait het om de jonge Tidus die op een dag terecht komt in een wereld waarin hij kennis maakt met de summoner Yuna. Samen gaan ze een grote reis aan om te strijden tegen het grote kwaad. In X-2 draait het om Yuna en haar vriendinnen, die in hun nieuwe rol gaan strijden. Beide games zijn zeer de moeite waard en bieden een groots en uitgebreid verhaal. Wanneer je de game fysiek op de Nintendo Switch koopt, dan is het leuk om te weten dat je de hoes kunt omkeren en kunt genieten van het artwork van de game.

Final Fantasy X

De bundel komt op 16 april uit. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Beleef Final Fantasy X en X-2 opnieuw op de Switch en Xbox One
Sluiten