Gaming 17 mei 2018 Jelle van Es

Beleef het huidige Formule 1-seizoen met F1 2018

De afgelopen paar maanden hebben we kunnen genieten van de eerste vijf races van het huidige Formule 1-seizoen. Daarbij leek het er op dat het het seizoen van Ferrari zou gaan worden, dat met Vettel de eerste twee races won. Daarna wist echter Hamilton de overhand te nemen en komt Red Bull Racing daarachter steeds dichterbij. Ze hebben al een overwinning te pakken met Ricciardo en Max Verstappen pakte onlangs zijn eerste podiumplaats. En ook het gevecht in de middenmoot is zeer boeiend, waarbij auto’s meer aan elkaar gewaagd zijn. Enkel Williams lijkt dit jaar niet op gang te komen. Dit alles kun je later dit jaar nogmaals gaan beleven met de game F1 2018, die nu door uitgever Codemasters is onthuld.

F1 2018 komt er aan

Het duurt alleen nog wel even voordat je los kunt gaan. F1 2018 verschijnt namelijk pas op 24 augustus, vlak voor het weekend waarin de Grand Prix van België wordt gereden. De game slaat daarbij de Nintendo Switch over, maar verschijnt wel voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

F1 2018 1

Momenteel is dit de enige harde informatie die we over de game hebben. Buiten het bovenstaande logo is er nog geen beeldmateriaal van de game en moeten we in het persbericht maar geloven dat de game groter en uitgebreider dan ooit wordt. Iets dat redelijk het intrappen van een open deur is, maar dat terzijde. Zo wordt de career-mode uitgebreider en komt er daar een functie terug die eerst ontbrak. Welke dat is, dat weten we niet.

Verder keren de historische F1-wagens terug, zoals die vorig jaar er ook waren. Met welke legendarische wagens we deze keer mogen gaan racen is echter nog niet bekend. Kortom, we hebben nog veel vragen. Hopelijk worden die vragen snel beantwoord met de eerste gameplaybeelden van F1 2018. Tot die tijd moeten we het doen met F1 2017.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Beleef het huidige Formule 1-seizoen met F1 2018
Sluiten