Beleef nu Black Ops 4 Blackout op de nieuwe Alcatraz-map

Sinds de lancering van Call of Duty Black Ops 4 is oktober van vorig jaar heb je de Blackout-modus. Dit is de Battle Royale-modus van de game en geeft je de mogelijkheid om met honderd man op het slagveld te droppen en van daaruit de strijd met elkaar aan te gaan. Het is een leuk alternatief wanneer je helemaal klaar bent met je Fortnite-avonturen. Mocht je het vervelend vinden dat je lang moet wachten voordat je iemand tegen komt, dan hebben we goed nieuws. Black Ops 4 Blackout krijgt namelijk een nieuwe Alcatraz-map.

De Alcatraz-map van Black Ops 4 Blackout

Zoals de naam al doet vermoeden neemt de game je mee naar de bekende Amerikaanse gevangenis waar je het tegen elkaar kunt opnemen. Het grote verschil ten op zichte van de andere map is de schaal. De Alcatraz-map is echt een stuk kleiner, waardoor je elkaar eerder gaat tegenkomen en de potjes over het algemeen minder lang gaat duren. Dus als je iemand bent die het tempo graag hoog heeft, dat lijkt dit echt perfect te zijn. De Alcatraz-map verschijnt als het goed is vandaag op de PlayStation 4. De andere platformen moeten een maandje wachten.

Mocht je de game niet hebben, dan hebben we ook nog goed nieuws. Tegelijkertijd met deze nieuwe map is er namelijk de mogelijkheid om de game zelf te gaan beleven. Vanaf vandaag tot en met 30 april, dus bijna een maand, is de Blackout-modus van de game gratis te downloaden en te spelen. Dat is dus het ideale moment om te kijken of de game iets voor je is of om je vrienden op te roepen om met je mee te gaan doen. Je kunt de game gewoon downloaden vanuit de store en dan gratis spelen. Voortgang die je boekt kun je dan meenemen als je besluit de game te gaan kopen.

Black Ops 4 Blackout

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Beleef nu Black Ops 4 Blackout op de nieuwe Alcatraz-map
Sluiten