Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Advertorial 24 oktober 2018

Bellen doe je met data: betaal niet meer voor wat je niet gebruikt

Telefoons zijn anno 2018 extensies van onze persoonlijkheden, persoonlijke assistenten die alles voor ons regelen. Van het doorploegen en samenstellen van duizenden playlists tot het automatisch bewerken van je foto’s. Toch begon het allemaal bij… bellen.

Bellen anno 2018: altijd verbonden

Je kunt het je waarschijnlijk bijna niet voorstellen, maar slechts twintig jaar geleden gebruikten we telefoons nog enkel om te bellen. Een communicatiemiddel met zeer beperkte mogelijkheden.

Bellen was een kale, haast afstandelijke ervaring. De krakerige stem van de persoon aan de andere kant van de lijn was alles waarmee je het moest doen. Nu, twintig jaar later, is bellen nog steeds ontzettend populair.

De manier waarop is echter totaal veranderd. Communicatie via data biedt mogelijkheden die we ons in de jaren negentig niet eens voor konden stellen. Tijdens je gesprek een foto versturen? Simpel. Videootje? Easy!

bellen met data

Zo is bellen opeens een stuk intiemer en rijker geworden. Op vakantie in Frankrijk of op je studentenkamer: familieleden zijn dankzij de mogelijkheden van het internet nooit ver weg.

Dankzij de netwerken van providers als Tele2 ben je overal verbonden. Niet alleen voor een telefoontje met een lompe koelkast uit 1999, maar voor alles wat je als moderne smartphonegebruiker online wilt doen. Bellen doe je met data.

Uiten dat je jouw opa en oma mist met emoji, trots je kersverse diploma tonen voor de camera in FaceTime. De drempel om de ander digitaal te ontmoeten is lager dan ooit. Je staat er niet eens meer bij stil dat het data kost.

bellen met data

Niet betalen voor wat je niet gebruikt

Je doet tegenwoordig alles via data: het downloaden van spelletjes, kijken van YouTube-video’s of het chatten met je beste vriend. Gelukkig hoef je je als moderne gebruiker geen zorgen meer te maken om je databundel.

De kans is groot dat je nog een oud abonnement hebt, inclusief belminuten en SMS’jes, terwijl je nooit meer op de ouderwetse manier belt. Wist je dat Tele2 een Only Data-bundel heeft?

Dan heb je voor een scherpe prijs een berg aan data, zonder bel/sms-bundel. Maak je geen zorgen: je hebt nog steeds een telefoonnummer. Je betaalt simpelweg enkel voor de verbruikte belminuten en verstuurde SMS-jes. Oftewel, je betaalt niet meer voor wat je niet gebruikt. Gebeld worden is nog steeds gratis!

Zo heb je voor hetzelfde geld meer data, en dus een abonnement dat veel beter bij jouw gebruik past. Wil je toch gewoon lekker unlimited alles, dan kun je Tele2 Unlimited afnemen (onbeperkt bellen, sms-en EN onbeperkt data voor 25,- per maand).

In samenwerking met Tele2

Reageer op artikel:
Bellen doe je met data: betaal niet meer voor wat je niet gebruikt
Sluiten