Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 27 mei 2020

Ben & Jerry’s maakt ijsje op basis van nieuwe Netflix-serie

Netflix en Ben & Jerry’s werken al een tijdje samen. Dat resulteerde al in Netflix & Chill’d ijs, maar er komt nog een smaak bij.

Nog een paar daagjes wachten en dan lanceert Netflix eindelijk de serie Space Force. In de productie speelt Steve Carell een bijzondere luchtvaartgeneraal die de ruimtedivisie van Amerika mag gaan leiden. Zijn grote doel: in 2024 moet er een Amerikaan op de maan staan. Of zoals Carell het zegt: “The president wants boots on the moon.” De komedieserie moet de nieuwe grote hit van Netflix worden.

Netflix en Ben & Jerry’s

De serie bracht Ben & Jerry’s op een idee. Zij komen nu met een ijsje dat Boots on the Moooo’n heet. De ijsfabrikant vertelt het volgende over het ijsje. “De smaak bevat een universum aan melkchocolade-ijs met toffeekoeien en -meteoren met een koekdeegbodem.” Het bedrijf kondigde de nieuwe ijssmaak op een ludieke manier in. Het heeft het ijsje door middel van een weerballon de ruimte ingestuurd.

Samenwerkingen

Het is het tweede ijsje dat bedrijf maakt in samenwerking met Netflix. Eerder kwam de fabrikant al met Netflix &Chill’d ijs. Deze snack is gemaakt van pindakaasroomijs met pretzels en stukjes brownie. Samenwerkingen tussen filmmaatschappijen en andere bedrijven is niets nieuw. Zo zien we James Bond tegenwoordig vaker aan het bier van Heineken dan aan een Martini en zijn er heel wat bedrijven die in het verleden adverteerden met Star Wars.

Space Force is vanaf 29 mei te zien op Netflix. Wanneer het ijsje in de diepvries ligt bij de lokale supermarkt is nog onbekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ben & Jerry’s maakt ijsje op basis van nieuwe Netflix-serie
Sluiten