Daniel Koster
Daniel Koster Home 18 dec 2015

Ben jij een billen- of borstenmens? Dit is de ideale lamp voor de borstenliefhebber

Het wordt vaker gezegd dat iemand een voorkeur heeft voor billen of voor borsten. En waar we je eerder al vertelden over de Slap It lampen in de vorm van billen, hebben we nu ook voor de borstenliefhebber dé ideale lamp gevonden in de vorm van de Amber Boobs Lamp. Lampen in de vorm van borsten, yes!

Billen- of borstenmens?

De prangende vraag die nu beantwoord dient te worden is uiteraard de vraag waar jij het meest fan van bent, van borsten of van billen. Ben je het meeste fan van billen, dan zijn is de Amber Boobs Lamp het helemaal voor jou. De lamp, die in San Francisco door NOBL wordt gemaakt, is een roze LED lamp. Met een simpele druk op de knop zet je ‘m aan en valt-ie iedereen direct op. Waar de lamp wellicht niet genoeg licht veroorzaakt om jouw hele kamer te verlichten, is het wel een toffe toevoeging aan je interieur. En natuurlijk de ideale manier om jouw voorkeur voor borsten weer te geven.

Haal de Amber Boobs lamp in huis!

Je kunt de Amber Boobs Lamp, welke op een houten standaard wordt geleverd zodat je ‘m overal kunt neerzetten, nu in huis halen. Via deze website is-ie te bestellen voor een kleine 63 euro. Hier komen nog wel achttien euro aan verzendkosten overheen.

Reageer op artikel:
Ben jij een billen- of borstenmens? Dit is de ideale lamp voor de borstenliefhebber
Sluiten