Milton Broen
Milton Broen 3 sep 2015
Leestijd: 2 minuten

Benut jouw ruimte optimaal met de Bike Butler

Als jij over een mooie bike beschikt, wil je daar het liefst zo zuinig mogelijk mee doen. Ook al is een fiets bedoeld om in gebruik te nemen. Veel studenten hebben niet eens de luxe om hun fiets in een schuurtje te zetten, dus komt-ie al snel in huis te staan. Het liefst op een manier waarmee je de ruimte ook nog kunt benutten. Helaas is dit vaak niet mogelijk en gaat er een hoop ruimte in huis verloren.

Bike Butler

Met de Bike Butler van het Italiaanse merk Vadolibero kun je nu de ruimte optimaal benutten. Het is een standaard waar jij je bike in kunt zetten, maar dan wel een standaard met een twist. Deze hoef je niet in de muur te boren. Daarnaast zit er boven de standaard een bak waar jij jouw fiets-gerelateerde voorwerpen in kunt doen. Denk hierbij aan gereedschap, handschoenen, een helm, je zonnebril en een sjaal. Er zitten ook haakjes aan voor je sleutels en andere accessoires, een gat voor een kabel om je gadgets op te laden en een rubberen band die je om het wiel kunt plaatsen waardoor-ie perfect in positie blijft staan. Kortom de perfecte fietsstandaard voor de student die de ruimte goed wil benutten.

Het enige probleem is dat de kosten niet voor elke student is weggelegd. Met een prijs van 1350 euro is de Bike Butler hier te bestellen. Dat maakt ‘m al snel duurder dan de fiets die er uiteindelijk in komt te hangen. Het neemt alleen niet weg dat het een mooi doch functioneel stuk kunst is.

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Benut jouw ruimte optimaal met de Bike Butler
Sluiten