Milton Broen
Milton Broen 25 okt 2015

Benut jouw ruimte optimaal met het ‘Container’ bed

het is wel zo handig om je ruimte optimaal te benutten, vooral als je niet zoveel ruimte tot je beschikking hebt. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit succesvol te doen. Één van de mogelijkheden is bijvoorbeeld een hoogslaper te hebben zodat je bed geen ruimte op de vloer inneemt. Designer Dielle Modus heeft dit echter een stuk slimmer opgelost met de ‘Container’.

Een creatieve mogelijkheid om je ruimte te benutten

We komen de meest uiteenlopende vernuftige ruimtebesparingen tegen op een dag, maar deze trok onze aandacht. De ‘Container’ is de oplossing als je je ruimte optimaal wilt benutten. Het is namelijk niet zomaar een bed, maar een bed met een inloopkast eronder! Naast het feit dat-ie multifunctioneel is, is het ook nog eens een plaatje om naar te kijken. Via de deuren, die je aan de voorkant van het bed ziet, loop je zo de kast in. De nachtkastjes, waarvan er aan elke zijkant van het bed één aanwezig is, functioneren ook nog eens als een trap waar je zelfs nog extra spullen op kunt zetten. Het grootste voordeel aan de Container is dat de deuren van de kast volledig dicht kunnen, zodat het niet eens meer op een kast lijkt. Toch handig als je bijvoorbeeld niet wilt dat iedereen zich op heeft in jouw kledingkast.

Check ook dit toffe bed

De Container is een fantastisch bed als je weinig ruimte hebt. Heb je echter wat meer ruimte tot je beschikking? Check dan dit toffe bed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Benut jouw ruimte optimaal met het ‘Container’ bed
Sluiten