Bang & Olufsen introduceert met BeoSound Shape nieuwe speakers voor aan de muur

Bang & Olufsen is aan het vernieuwen én aan het verjongen. Dat blijkt maar weer met dit nieuwe draadloze luidsprekersysteem BeoSound Shape. Prachtige, slimme speakers voor aan de muur. Alleen zijn de speakers, zoals we van B & O zijn gewend, knetter duur.

BeoSound Shape

Modulaire gadgets zijn de laatste jaren in opkomst, alleen blijkt een gadget als de modulaire smartphone geen daverend succes. Bang & Olufsen denkt dat dit wel met speakers kan. En daar hebben ze gelijk in. BeoSound Shape is een slim idee wat een reallife wall-of-sound creëert.

beosound shape

De zeshoekige elementen zorgen voor een intelligente geluidsdistributie en trillingsabsorberende eigenschappen. Mooie woorden, maar uiteindelijk zorgt dit systeem ervoor dat de akoestiek in interieurs perfect wordt ingezet om een loepzuiver geluid te creëren.

beosound shape

De BeoSound Shape bestaat uit een combinatie van luidsprekers, versterkers en geluidsdempende elementen. Je hebt zes elementen nodig om een BeoSound Shape samen te stellen. Dit kan natuurlijk oneindig worden uitgebreid.

Ook de kleur is belangrijk

Door de vormgeving kun je de speaker inrichten zoals je zelf wilt, maar je kunt ook met kleuren experimenteren. Bang & Olufsen heeft voor een uitgebreid kleurenpalet gekozen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Parisian Night Blue, Purple Heart, Infantry Green, Brazilian Clay, Wild Dove Grey en het klassieke zwart.

Het streamen van muziek gaat draadloos via AirPlay, Bluetooth of met de Chromecast built-in. Heb je andere B & O speakers in huis die over de multiroom-functionaliteit beschikken? Die kun je ook met de Shape verbinden.

En dan nu de prijs

Zoals wij al aangaven, voor de BeoSound Shape moet je wel een volle portemonnee trekken. De prijs hangt uiteraard af van het aantal elementen, de akoestische performance en de stofkeuze. Een standaard installatie, bestaande uit acht tegels, begint bij 4.000 euro. Maar dan haal je wel wat moois in huis. Vanaf augustus 2017 is het draadloze luidsprekersysteem verkrijgbaar.

Is de BeoSound Shape toch niets voor jou? Ontdek dan hoe deze prachtige productlijn van Bang & Olufsen perfect inspeelt op een flexibele woonomgeving.

Reageer op artikel:
Bang & Olufsen introduceert met BeoSound Shape nieuwe speakers voor aan de muur
Sluiten