Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 28 januari 2019

Bepaal met een app zelf je temperatuur met deze Ralph Lauren jas

Wie graag op wintersport gaat of gewoon de Nederlandse winter wil trotseren, moet vaak bedenken hoe hij of zij zich wapent tegen de kou. Een jas die de koude wind buiten houdt is al heel handig, maar je wilt ook iets hebben dat warm en comfortabel is. Maar wat nou als je jas net te warm of net te koud voor je is? Ralp Lauren denkt de oplossing te hebben met hun RL Heat Jacket, waarbij je zelf de temperatuur kunt aanpassen.

De RL Heat Jacket van Ralph Lauren

De RL Heat Jacket van modebedrijf Ralph Lauran maakt gebruik van een Mophie batterij die zo’n 11 uur lang meegaat. Via een speciale app kun je vanuit je smartphone gaan bepalen hoe warm het aan de binnenkant wordt. Er zit een heating element in de jas die via carbon het warmte verspreid. En dat zou naar verluid veilig zijn. Je wilt immers niet dat je tijdens het snowboarden een jas hebt die ontploft.

Ralph Lauren Heat Jacket

De app is overigens ook gekoppeld aan je weer app, waardoor hij kan aflezen hoe koud het is waar je bent en zich daar automatisch op aanpassen. Als je er goed uit wilt zien, dan is het goed om te weten dat de Ralph Lauren RL Heat Jacket in drie verschillende stijlen komt. Op die manier kun je zelf beslissen wat het beste bij je past.

Uiteraard is er ook een nadeel. En dat is dat de jas nogal aan de prijzige kant is. Op de website van Ralph Lauren wordt hij aangeboden voor 999 Britse Pond, wat momenteel neerkomt op iets meer dan 1150 euro. Wellicht is het beter om even een paar weken te wachten totdat duidelijk wordt dat de Brexit op een verkeerde manier doorgaat en de Pond volledig in elkaar dondert en je hem dan voor een prikkie kunt kopen.

Reageer op artikel:
Bepaal met een app zelf je temperatuur met deze Ralph Lauren jas
Sluiten