Amerikaanse Best Buy lekt nieuwe Zelda en meer voor de Nintendo Switch

Meestal worden nieuwe games via uitgevers aangekondigd. Helaas voor die uitgevers gaat dat niet altijd zoals zij willen. Soms moeten zij voor de officiële aankondiging dealen met lekken via verschillende kanalen. Dat kan gebeuren omdat een bureau dat een leeftijdsindicatie voor een game geeft informatie naar buiten brengt, omdat een werknemer zijn mond voorbij praat of omdat winkelketens games al in hun systeem hebben staan. Dit om bij de officiële aankondiging gelijk de consument de mogelijkheid te geven om een game te pre-orden. In die laatste categorie zijn er nu een aantal titels naar voren gekomen voor de Nintendo Switch. Het Amerikaanse Best Buy spreekt onder andere over een nieuwe Zelda

Een nieuwe Zelda en meer voor de Nintendo Switch

De lekken zijn afkomstig uit het werknemerssysteem van Best Buy. Meestal worden daar alleen titels in gezet die alleen komen, dus daardoor is de kans redelijk groot dat ze gaan verschijnen. Bij de nieuwe Zelda gaat het om Zelda: A Link to the Past. Dat is de game die in eerste instantie uitkwam op op de Super Nintendo. Het zou goed kunnen dat hij op de Nintendo Switch voorzien wordt van een nieuw likje verf. Op dezelfde manier werd onlangs de game Link’s Awakening aangekondigd, wat een remaster is van de game die oorspronkelijk voor de Game Boy uitkwam. Hieronder zie je hoe de game in de database staat.

Zelda

De tweede game die is opgedoken is Persona 5. Van die game weten we dat er een heruitgave komt op de PlayStation 4. Er zijn ook al veel geruchten geweest dat hij naar de Nintendo Switch zou komen. Het verschijnen op Best Buy zou dat bevestigen.

Tot slot zou ook Metroid Prime Trilogy uitkomen op de Nintendo Switch. Ook rondom deze titel zijn al veel geruchten geweest en de aanwezigheid van de game in de Best Buy-database zou het bewijs moeten zijn dat hij komt.

Hopelijk wordt er snel een officiële aankondiging gedaan.

Reageer op artikel:
Amerikaanse Best Buy lekt nieuwe Zelda en meer voor de Nintendo Switch
Sluiten