Dit zijn de 50 beste series die op dit moment op Netflix staan (deel 5)

Op Netflix staan zoveel pareltjes dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zetten voor jou de 50 beste series op een rij.

Netflix staat bomvol met films en series. Doordat er elke maand weer nieuwe namen worden toegevoegd raak je letterlijk niet uitgekeken. Om toch iets van orde in de chaos te brengen zetten wij voor jou de vijftig beste titels speciaal voor je op een rijtje. Zo hoef jij de leukste producties niet meer te missen. Mocht je onze eerdere edities over de streamingdienst gemist hebben, dan zijn hier deel 1, deel 2, deel 3, en deel 4.

Undercover

Undercover mag met recht een Netflix-parel genoemd worden. Al is het alleen al om Frank Lammers die Ferry Bouman echt geweldig neerzet. Netflix ziet het succes van de serie ook en komt ook met een film. Aankomende maand zal het tweede seizoen van Undercover online komen. Ook is er al een derde seizoen in de maak.

Feel Good

Tijdens feel Good zien we het leven van comedian Mae Martin. Ze heeft een drugsprobleem dat haar leven nog moeilijker maakt. Tegelijkertijd zie je ook George, die op Mae valt maar haar gevoelens onderdrukt. Het levert bijzondere momenten op.

Tiger King

Tiger King is misschien wel de meest opvallende serie van het afgelopen jaar op Netflix. Het gaat over het leven van de flamboyante dierentuinhouder Joe Exotic en geeft een kijkje in de dierenhandel in de Verenigde Staten. In elke aflevering valt je mond weer open van verbazing over alle gebeurtenissen in het leven Joe.

Easy

Easy is niet zo makkelijk als de naam doet vermoeden. In de Netflix-serie worden verschillende inwoners van Chicago gevolgd. Zij moeten zich een weg banen door een doolhof van liefde, seks, technologie en cultuur. Je komt verschillende soorten van liefde tegen.

Crazyhead

Wat is er nu een betere combinatie van horror en komedie. Het ene moment schrik je enorm, terwijl je kort daarna weer kunt lachen. Het kan allemaal in de Netflix-serie Crazyhead. Bowlingbaanmedewerker Amy en de bijzondere Raquel gaan de strijd aan met verschillende duivels en hun problemen als jonge twintigers.

Godless

Godless is een bijzondere miniserie op Netflix. In deze western gaat bendeleider Frank Griffin op jacht naar zijn voormalig protegé Roy. Hij komt daarbij terecht in een dorp die bijna alleen maar bestaat uit vrouwen na een mijnongeluk waarbij bijna alle mannen zijn gedood.

The Kominsky Method

In deze serie zien we niemand minder dan Michael Douglas in de rol van Sandy. Een op leeftijd zijnde acteur die vroeger succes had. Tegenwoordig is hij echter acteercoach. Samen met zijn beste vriend Norman maken ze elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ouderdom. Een hartverwarmde serie. Netflix heeft inmiddels een nieuw seizoen bevestigd.

Cheer

Wie dacht cheerleaden alleen maar blij rondspringen is met een pompon heeft het mis. Het is keiharde topsport blijkt wel in deze Netflix-serie. In Cheer zien we de chearleaders van het Navarro College doe zich voorbereiden op een van hun belangrijkste momenten uit hun leven.

BoJack Horseman

BoJack Horseman mag met recht een van de beste animatieseries op Netflix genoemd worden. Het paard BoJack was ooit de ster van de televisie-serie Horsin’ Around. Nu leeft het bijzondere paard in Hollywood en heeft hij altijd wat te klagen, wat hilarische momenten oplevert. Het is absoluut niet een serie voor paardenmeisjes.

13 Reasons Why

13 Reasons Why is een van de meest indrukwekkende series op Netflix. De middelbare scholier Clay Jensen komt in een reeks hartverscheurende mysteries terecht nadat een vriendin van hem zelfmoord pleegt. Hij wil weten wat er allemaal achter de suïcide zit.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 50 beste series die op dit moment op Netflix staan (deel 5)
Sluiten