Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 18 jun 2018

Beste apps van de week: SweatCoin, Calm, Ziggo Go en meer!

Ook al zet je geen nieuwe apps meer op je phone, de App Store blijft vollopen. Daarom bieden wij jou nog steeds samen met Android Planet en iPhoned de beste apps van de week. Wie weet zit er wat top downloadspul voor je tussen. Tussen de beste apps van deze week onder andere aandacht voor Calm en Sweatcoin!

De beste Android-apps van week 24

NOS-app voor WK 2018

Het Wereldkampioenschap Voetbal in Rusland is in volle gang en met de vernieuwde NOS-app blijft je altijd en overal op de hoogte. Je vindt er het laatste nieuws, tussenstanden, uitslagen, video’s, interviews en nog meer. Belangrijker is dat je de app kunt gebruiken om live wedstrijden te kijken. Zo hoef je helemaal niks te missen. De applicatie is er natuurlijk ook voor iOS en heeft daar dezelfde functies.

Calm

Waarschijnlijk heb je de iconische schilder Bob Ross wel eens gezien op televisie. De cultheld stond bekend om zijn levenswijsheden en kapsel, maar ook zijn rustgevende stem en de kalmerende geluiden van de penselen die Ross gebruikte. Mindfulness-app Calm heeft bedtijdverhalen van Bob Ross toegevoegd, waarmee de applicatie gebruikers wil helpen ontspannen en slapen. De app is prijzig (35,99 euro per jaar), maar gelukkig kun je een week lang gratis naar de beroemde schilder luisteren.

Calm Bob Ross

WallpapersCraft

Altijd op zoek naar nieuwe wallpapers voor je smartphone? Geef dan WallpapersCraft een kans. Dit is een app waarmee je op maat gemaakte achtergronden voor je telefoon genereert. De applicatie kijkt welk toestel je gebruikt, past hier de resolutie van wallpapers op aan en bevat een groot aantal fraaie achtergronden. Handig is dat je ze zelf kunt aanpassen, door er bijvoorbeeld een simpel effect overheen te leggen. Sla ‘m vervolgens op en je hebt je eigen, unieke wallpaper.

De beste iOS-apps van week 24

Ziggo GO

De Ziggo Go-app voor iOS (en Android) heeft een enorm handige functie gekregen. Het is namelijk voortaan mogelijk om films en series te downloaden, zodat je ze ook offline kunt kijken. Niet het hele aanbod is te downloaden en je moet zelf op zoek welke films en tv-series de optie ondersteunen, maar fijn is het zeker. Ideaal voor als je naar het buitenland op vakantie gaat, of niet zo’n grote databundel hebt. Zorg wel dat je apparaat over genoeg vrije opslagruimte beschikt.

Sweatcoin

Met Sweatcoin verdien je geld door te lopen. Alhoewel, een verzonnen munt die je uiteindelijk kunt inruilen voor spullen of echte euro’s. Daarvoor moet je wel flink je best doen: het rendement is ongeveer één Sweatcoin per 1500 stappen, en dat is niet zo vlot. Bovendien gelden er limieten aan hoeveel Sweatcoins je elke dag bij elkaar mag lopen. Toch is de app ontzettend populair: hij staat bovenaan de App Store en veel gebruikers zijn er mee bezig. Het is dus misschien de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Sweatcoin hardlopen

AH Tech

Albert Heijn heeft vaak verzamelacties en ditmaal zijn de Tech-plaatjes aan de beurt. Hier hoort een officiële app bij in de vorm van AH Tech. Met de applicatie leer je Techie kennen, een kleine robot die kinderen zelf kunnen programmeren en via augmented reality in de echte wereld plaatsen. De plaatjes scan je in met de camera van je iPhone, waarna je Techie kunt aankleden en acties kunt laten uitvoeren.

Reageer op artikel:
Beste apps van de week: SweatCoin, Calm, Ziggo Go en meer!
Sluiten