Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 12 jun 2019

Beste apps van de week voor iOS en Android: SoundHound en meer!

Ook al zet je geen nieuwe apps meer op je phone, de App Store blijft vollopen. Daarom bieden wij jou nog steeds samen met Android Planet en iPhoned de beste apps voor iOS en Android van de week. Wie weet zit er wat top downloadspul voor je tussen. Deze week gaan we onder andere los met een prachtige Pokémon game en gaan we muziek herkennen met SoundHound.

Android apps van de week

#1 KIDS

Android apps van de week

KIDS is een korte Android game, maar alsnog het spelen waard. De game vertelt in een halfuur een indrukwekkend verhaal over menigtes en hoe we elkaar beïnvloeden. Je laat wezentjes vallen in gaten en door kanalen glijden en ze uiteindelijk elkaar weer vinden.

#2 SoundHound

Android apps van de week

SoundHound laat je nu niet alleen op basis van geluidsfragmenten nummers zoeken, maar ook met songteksten. Als je niet meer in de buurt bent van waar het onbekende nummer wordt afgespeeld, kun je tussen miljoenen nummers zoeken met een zin of fragment. Ook handig is dat je de songteksten van populaire nummers per genre ziet op je Android apparaat.

#3 Pokémon Rumble Rush

Android apps van de week

Vergeet Pokémon Go, want er is een nieuwe Pokémon-game in de Play Store van Android verschenen. Het draait in Pokémon Rumble Rush nog steeds om een avontuur waarin je met Pokémon vecht en nieuwe wezens vangt, maar met een heel ander vechtsysteem. Je hoeft enkel op het scherm te tikken om aan te vallen, waardoor je vooral de wereld in kan duiken om ze allemaal te vangen.

iOS apps van de week

#1 Berkanan Messenger

iOS apps van de week

Het festivalseizoen is volop bezig en op zo’n feestje kan het lastig zijn om je vrienden te bereiken. Berkanan Messenger voor iOS lost dit op. De app is een groepschat-dienst die berichten verzendt via bluetooth. Hierdoor ben je niet afhankelijk van bereik, wifi of internet en vind je altijd je festivalmaatjes weer terug in de menigte.

#2 Skype

iOS apps van de week

Skype voor iOS laat je voortaan je scherm delen, zodat anderen tijdens een videogesprek mee kunnen kijken met wat er op jouw scherm gebeurt. Zo kun je op afstand Tinderen terwijl je beste vriend(in) meekijkt, of een presentatie laten zien aan je studiegenootje terwijl je erover kan sparren.

#3 Wonder Boy

iOS apps van de week

De cultklassieker Wonder Boy is als een mobiele game in de App Store van iOS verschenen. Je bent half mens, half hagedis en start een zoektocht naar het geneesmiddel om Wonder Boy weer volledig mens te maken. Vecht je in verschillende werelden door een parcours vol draken, krabben en andere wezens en verdien munten. Hoe verder je komt, hoe meer je verandert in een hagedis. Enige haast en tactiek zijn dus belangrijk.

 

Reageer op artikel:
Beste apps van de week voor iOS en Android: SoundHound en meer!
Sluiten