Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 11 jul 2019

Beste apps voor iOS en Android: Potterpedia voor Wizards Unite!

Ook al zet je geen nieuwe apps meer op je phone, de App Store blijft vollopen. Daarom bieden wij jou nog steeds samen met Android Planet en iPhoned de beste apps voor iOS en Android van de week. Wie weet zit er wat top downloadspul voor je tussen. Deze week gaan we onder andere los met een prachtige Pokémon game en gaan we muziek herkennen met SoundHound.

De beste Android apps

#1 VakantieBieb

Android Apps

Voor een goed boek hoef je niet meer naar de bibliotheek, want deze zomer komt de bieb naar jou toe! Met VakantieBieb download je gratis één van de vijftig ebooks die voor iedereen beschikbaar zijn. Die boeken kun je vervolgens ook offline lezen op je smartphone of tablet. In de app vind je dertig boeken voor kinderen, en twintig voor ‘volwassenen’. Daar kom je de zomer wel mee door, dachten we zo.

#2 Magisto

Android Apps

Verwacht je deze zomer veel mooie video’s te maken van je vakantie, dan is het natuurlijk wel zo leuk om ook een aftermovie te schieten. Met Magisto doe je dat gemakkelijk op je mobiel. Je selecteert de video’s die je wil toevoegen, knipt oninteressante dingen eruit en zet er nog even wat muziek onder. De app is gratis, maar heeft dan wel wat vervelende reclames soms. Die kun je voor een paar euro gelukkig weer verwijderen.

#3 Mixer Create

Voor fanatieke gamers is er Mixer Create. Met deze app kun je namelijk gemakkelijk het scherm op je smartphone streamen en delen met de wereld. Zeker weten dat iedereen je Victory Royale in Fortnite kan zien? Zwengel Mixer Create aan, en niemand hoeft een minuut te missen. Leuke extra: bij sommige games kunnen streamers het spel beïnvloeden. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het verzamelen van items, of bepaalde keuzes voor je maken.

De beste iOS apps

#1 Gigit

Eindelijk is er een app die muziek- en concertliefhebbers een digitale verzameling geeft. Met Gigit kun je namelijk een overzicht maken van alle artiesten die je ooit live hebt gezien. Vul de naam, datum en concertzaal in en voeg een beoordeling, eventuele beschrijving en foto toe. Zo ontstaat er vanzelf een mooi archief van alle shows die je hebt gezien, de Liveline genaamd.

#2 Dream Daddy

iOS apps van de week

In Dream Daddy speel je een vader en date je andere vaders, terwijl een mooi en humorvol verhaal rondom jou en je dochter zich ontwikkelt. Je verhuist namelijk samen met je dochter Amanda naar een nieuwe buurt vol leuke vaders, waar je mee gaat daten. Uiteindelijk is de relatie met je dochter echter het belangrijkste. Daarnaast blijft de game luchtig en vol humor, van expliciete content is geen spraken.

#3 Potterpedia for Wizards Unite

iOS apps van de week

Ben jij al fanatiek aan het toveren in Harry Potter: Wizards Unite? Potterpedia is een app die je helpt om verder en beter in het spel te komen. Het is een hulpgids vol met vondsten en meldingen van andere gebruikers van de app. Je vindt er bijvoorbeeld alle recepten voor toverdranken en locaties van benodigde ingrediënten, voorwerpen en wezens in jouw omgeving.

Reageer op artikel:
Beste apps voor iOS en Android: Potterpedia voor Wizards Unite!
Sluiten