Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 22 jun 2017

Deze 6 prachtig vormgegeven apps verdienen een plekje op je iPhone

De App Store van Apple is een ware snoepwinkel die tot de rand toe gevuld is met lekkers. Met meer dan twee miljoen apps is het soms moeilijk om een keuze te maken. Gelukkig helpt Apple je bij het maken van je keuze door ieder jaar de mooiste en meest stijlvolle apps voor je te selecteren.

Apps die volgens Apple zelf het downloaden waard zijn

Wat het lijstje van Apple zo bijzonder maakt is dat ze niet alleen kijken naar functionaliteit, maar ook naar de vormgeving en innovativiteit. Het resultaat is een lijst met applicaties die handig zijn én er schitterend uitzien. Wij selecteerden hieruit onze zes favoriete apps die niet mogen ontbreken op jouw iPhone.

Blackbox

iOS wordt overspoeld door nieuwe puzzle-games, maar er kan er maar één de beste zijn. In onze ogen, en blijkbaar ook in die van Apple, is Blackbox de puzzle koning. Je wordt op intelligente wijze gedwongen om outside the box te denken. Je zult je iPhone soms van frustratie tegen de muur aan willen gooien, maar toch kun je er niet mee stoppen.

Bear

In je drukke leven is het handig om notities en to-do lijstjes te maken zodat je niks vergeet. Er zijn veel apps die je daarbij kunnen helpen, maar geen van allen werkt zo lekker als Bear. De App steekt logisch in elkaar waardoor je nooit lang hoeft te zoeken naar bepaalde functies of opties. Het doet precies wat je wil en ziet er ook nog eens stijlvol uit. De app is er ook voor Mac zodat je gemakkelijk al je aantekeningen kunt synchroniseren.

Kitchen Stories

Elke dag stellen we onszelf weer die vraag: ‘Wat eten we vanavond?’ Het antwoord daarop ga je vinden in de app Kitchen Stories. Dit is waarschijnlijk het meeste uitgebreide receptenboek dat je op je telefoon gaat vinden. Daarnaast maakt hij ook je boodschappenlijstje en legt hij met behulp van video’s precies uit hoe je een heerlijke maaltijd op tafel zet.

Elk Currency Converter

Money runs the world en daarom is het altijd handig om te weten wat je euro in het buitenland waard is. Zit je op eBay of een obscure Chinese website en wil je weten wat iets kost? Dan moet je Elk hebben. Deze wisselkoers app bevat meer dan 150 valuta’s en werkt eveneens fantastisch op je Apple Watch.

Enlight

Als er iets is waar we onze iPhone vaak voor gebruiken, dan is het wel het maken van foto’s. Met de lenzen van tegenwoordig kan iedereen mooie plaatjes schieten. De volgende stap is om je foto’s nog mooier te maken door middel van nabewerking. Enlight helpt je daarbij. Deze app is simpel in gebruik, maar geeft je toch alle opties die professionele apps je ook bieden. Onmisbaar voor iedere hobbyfotograaf.

Airmail 3

Heb je meerdere e-mailadressen, word je iedere dag overspoeld met digitale post en zie je door alle reclame het bos niet meer? Dan kan Airmail 3 je helpen. Deze simplistisch ogende app helpt je namelijk om orde te scheppen in je chaotische digitale postbus.

Zat er toch niets tussen? Wij behandelen elke zondag de beste apps van de week. Wellicht ziet er iets voor je tussen.

Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze 6 prachtig vormgegeven apps verdienen een plekje op je iPhone
Sluiten