Rutger Houweling
Rutger Houweling 9 apr 2017
Leestijd: 4 minuten

Beste apps van de week: Feedster maakt social media overzichtelijk, Victor Mids en meer

Ook al downloadt niemand meer apps, de App Store blijft vollopen. Daarom bieden wij jou nog steeds samen met Android Planet en iPhoned de beste apps van de week. Voor iOS en Android. Wie weet zit er wat top downloadspul voor je tussen.

De beste iPhone-apps van de week

Houd je vrienden voor de gek met Victor Mids

Het nieuwe seizoen van Mindf*ck is begonnen, en daar hoort natuurlijk ook een iPhone-app bij. Ontketen de innerlijke illusionist in jezelf en voer met een beetje hulp van je iPhone-camera allerlei trucs uit. De app Victor Mids zit vol met handige tips en trucjes die je meteen kunt uitvoeren. Leuk om je vrienden mee voor de gek te houden.

Victor Mids
Giphy Says voor betere gifs

Giphy heeft een nieuwe app, die jouw gesproken tekst omzet in een spraakwolkje. Handig, want zo maakt het niet meer uit dat gifs geen geluid hebben. Met een druk op de knop neem je een video op die daarna meteen in een gif wordt omgezet. Deze kun je vervolgens zonder Giphy Says te verlaten delen of opslaan.

Giphy Says
Puzzelen met Kami 2

De App Store loopt over van de puzzelgames, maar toch weet Kami 2 in deze stortvloed aan spellen op te vallen. Kami 2 is een rustgevend spel waarbij je moet puzzelen met kleur en papier.

Het is aan jou om je beeld te vullen met één kleur, door keer op keer de verschillende blaadjes om te vouwen. Omdat je maar een beperkt aantal zetten hebt, zul je goed moeten nadenken om alle puzzels te volbrengen.

AH Moestuintje

Albert Heijn deelt weer moestuintjes uit, dus is iedereen spontaan weer tuinier geworden. Om je gewassen een lang en gelukkig leven te geven, heeft AH de Moestuintje-app in het leven geroepen. De app geeft praktische tips en herinnert je aan het verzorgen van je moestuintjes. Ook kun je een fotoboek bijhouden, zodat je een zaadje langzaam uit ziet groeien tot een radijsje.

Dinosaurussen in Hearthstone

De beste kaartgame voor je iPhone en iPad is er weer beter op geworden. Blizzard heeft een grote uitbreiding uitgebracht, die weer meer dan honderd digitale kaarten toevoegt aan het spel.

Dinosaurussen zijn dit keer het thema in Hearthstone, die weer om een compleet nieuwe speelstijl vragen. Genoeg reden om je decks af te stoffen en deze game weer in te duiken dus.

De beste Android-apps van week 14

Apple Music 2.0

Je wist het misschien niet, maar Apple heeft óók apps voor Android. Zoals Apple Music, zodat je de muziekdienst ook kan gebruiken als je met een Android-smartphone rondloopt. Deze week ontving de app een grondige update die onder andere een compleet nieuwe look introduceert.

Apple Music 2.0 nu vooral heel veel op de iOS-app. Het botst een beetje met de stijl van Android, maar dat kan Apple waarschijnlijk weinig schelen.

Pollennieuws

Hoera, het is weer warmer buiten! Voor veel Nederlanders betekent dat echter ook weer hooikoortsklachten. Het stikt de komende weken van de pollen in de lucht, dus je kunt je maar beter voorbereiden. Met Pollennieuws krijg je een handig overzicht van de planten in bloei en kun je zelfs meldingen instellen jouw precieze allergie. Zo zit je zeker veilig. Hier vind je de vijf beste hooikoorts-apps voor iOS en Android.

Hooikoorts app
Feedster maakt social media overzichtelijker

Raak je ook helemaal kierewiet van het bijhouden van al die sociale netwerken? Feedster maakt het allemaal net wat overzichtelijker. De app combineert Twitter, Facebook en YouTube in één overzicht. Zo heb je alle berichten zodra ze binnenkomen, zonder dat je tussen verschillende apps moet switchen.

Cosmic Express: je nieuwe puzzelgame

Heb je nog een goede nieuwe puzzelgame nodig, dan ben je bij Cosmic Express aan het juiste adres. Een vriendelijke, kleurrijke stijl, toegankelijke gameplay en tientallen levels zullen je uren bezig houden.

In Cosmic Express speel je een intergalactische machinist en is het aan jou om het spoor aangelegd te krijgen voor je trein ontspoord.

Google Duo

Ken je Google Duo nog? Bijna een jaar geleden verscheen deze videochat-app. Google hoopte daarmee een goed alternatief voor Skype en andere videodiensten te bieden.

De app was helaas wel te minimalistisch in functionaliteit, en alleen geschikt voor één-op-één-videogesprekken. Duo is mede daardoor nog altijd niet erg populair. Google hoopt nu het tij te keren met de introductie van audiogesprekken. Nog altijd geen fratsen er omheen, maar het werkt dan wel erg soepel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Beste apps van de week: Feedster maakt social media overzichtelijk, Victor Mids en meer
Sluiten