Robert Kroes
Robert Kroes Gadgets 13 mrt 2019

De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 11

#6 Bol.com: Logitech Lightspeed draadloze gamingmuis

Met deze Logitech G903 Lightspeed Draadloze gamingmuis ben jij als gamer nooit meer de dupe van vertraging of haperingen, want deze gaming muis is voorzien van de laatste technologie om zo gedetailleerd en snel mogelijk op jouw bewegingen te reageren. In combinatie met de Powerplay Gaming Muismat (zie vorige deal) haal je beslist een voorsprong op jouw tegenstanders. Zelfs esporters die spelen om miljoenen kiezen voor deze technologie.

Je kunt de Logitech G903 Lightspeed Draadloze gamingmuis volledig aanpassen naar jouw wensen. De knoppenindeling, handpalm-, klauw- of vingertopgrip, gewicht, DPI-instellingen, knoppen en verlichting zijn allemaal aan te passen. Bovendien heeft de muis een symmetrisch ontwerp en is daarmee geschikt voor links- of rechtshandig gebruik. Ook zonder de muismat geniet je dus van optimaal comfort. Ook kun je op deze muis de beleving van jouw game nog intenser maken door zelf lichteffecten toe te voegen. Kortom, game on met deze deal!

De Logitech G903 Lightspeed Draadloze gamingmuis is te koop voor € 119, bij Bol.com

Logitech G903 Lightspeed Draadloze gamingmuis

Meer aanbiedingen

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 11
Sluiten