Robert Kroes
Robert Kroes Gadgets 20 mrt 2019

De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 12

#2 MediaMarkt: Samsung Galaxy S10

Hij is nog maar net uit en MediaMarkt biedt je nu al een hele goede deal met dit nieuwe vlaggenschip van Samsung. Er zijn dan ook veel goede redenen om dit toestel aan te schaffen. Met de nieuwste technieken zoals Wifi 6 koop je een toestel waar je jaren mee vooruit kan. Met een werkgeheugen van 8 GB RAM en 128 GB ROM opslagcapaciteit, die uit te breiden is tot liefst 1 TB,heb je haast dezelfde kracht als een laptop. Dit leidt in combinatie met de snelle Octa-core processor en laatste versie van Android tot snelle en goede prestaties, zelfs als je meerdere apps tegelijk gebruikt.

Het Quad Full HD+ beeldscherm van liefst 6,1 inch biedt extra veel kijkgenot omdat de notch ontbreekt. In plaats daarvan zijn de frontcamera en sensoren in een kleine opening verwerkt. Je hebt dus alle gelegenheid om te genieten van de mooiste foto’s en spannendste video’s. Deze maak je makkelijk zelf. Doordat de Smartphone Galaxy S10 stof- en waterdicht is maakt de locatie niet meer uit. Bovendien hoef je jezelf door technieken als beeldstabilisatie, autofocus en camera-effecten geen zorgen te maken over de kwaliteit. In tegendeel. De HDR 10+ (filmt ook in HDR10+) kwaliteit is een lust voor het oog. Naast de nieuwste technische snufjes blijven ook vertrouwde klassiekers zoals de 3,5 mm Jack plug gewoon beschikbaar.

De Samsung Galaxy S10 is nu voor € 899,- of als tweejarig abonnement met 120 minuten bellen en 5 GB data per maand voor € 44,- te koop bij MediaMarkt

Samsung Galaxy S10

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 12
Sluiten