Robert Kroes
Robert Kroes Gadgets 20 mrt 2019

De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 12

#6 Coolblue: iiyama G-Master Black Hawk gaming monitor

Met de iiyama G-Master Black Hawk G2730HSU-B1 gamemonitor koop je een monitor die erg geschikt is als je als beginnende gamer jouw eigen set gear wilt opbouwen. Je bekijkt de gaming beelden in Full HD. De monitor heeft een vermogen van 75 Hz en een reactietijd van 1 milliseconde. Hierdoor worden vertragende factoren als ghosting en/of inputlag tijdens het gebruik van een controller voorkomen.

Ook in het spel heb je voordeel van deze monitor. Door de black equalizer kun je het beeldscherm zo afstellen dat je jouw tegenstanders veel beter ziet in donkere scenes. Tot slot zorgt de Free Sync techniek (alleen in combinatie met AMD videokaart) voor samenwerking tussen monitor en videokaart waardoor je stabiele(re)framerates krijgt. Tot slot kun je deze monitor door de smalle lijst ook gebruiken in een dual monitor opstelling.

De iiyama G-Master Black Hawk G2730HSU-B1 gamemonitor is te koop voor € 179,- bij Coolblue

iiyama G-Master Black Hawk G2730HSU-B1 gamemonitor

Meer aanbiedingen

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 12
Sluiten