Robert Kroes
Robert Kroes Gadgets 24 apr 2019

De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 17

#6 Coolblue: HP Pavilion laptop

De HP Pavilion 15-cs1975nd is de favoriete keuze van Coolblue voor een studentenlaptop in het duurdere segment. Dat snappen we want deze laptop biedt topprestaties. Zo zie je al meer dan bij de concurrentie door het bijna randloze scherm en de IPS-techniek die ervoor zorgt dat de kleuren in iedere hoek authentiek blijven. Het 8 GB werkgeheugen zorgt er in combinatie met de Intell Corie i7 processor en NVIDIA GeForce MX150 videokaart voor dat je ook zwaardere bewerkingen, zoals fotoshoppen of videobewerking prima met deze laptop uit kunt voeren.

Dankzij de 128 GB SSD heeft deze HP Pavilion een 1 TB harde schijf kun je al jouw bestanden veilig opslaan en ben je, ondanks het geweld dat deze HP Pavilion 15-cs1975nd kan laten zien binnen 15 seconden na het opstarten aan het werk. Jouw bestanden overzetten op een andere gegevensdrager of bijvoorbeeld PC is dankzij de extra snelle USB-C aansluiting ook geen probleem. Ondanks de zware specificaties is de laptop handzaam en makkelijk mee te nemen, want hij weegt nog geen 2 kilo.

De HP Pavilion laptop 15-cs1975nd is te koop voor € 899,- bij Coolblue

HP Pavilion laptop 15-cs1975nd

Meer aanbiedingen

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action, Kruidvat en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 17
Sluiten