Robert Kroes
Robert Kroes Gadgets 22 mei 2019

De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 21

#6 Bol.com: slimme Samsung 4K tv

Deze slimme Samsung 4K tv UE40NU7192 is al een aanwinst als je hem niet inschakelt. Dankzij het slimme ontwerp worden alle kabeltjes aan het zicht onttrokken en het slanke ontwerp zorgt dat de tv een elegante accessoire wordt. Natuurlijk koop je een tv niet als kunstwerk, dus wil je prestaties. Dat heeft Samsung begrepen. Het  Ultra HD 4K beeldscherm zorgt ervoor dat de kleuren vier keer zo scherp, maar toch gedetailleerd en levendig, getoond worden als bij een normale tv. HDR en UHD-dimming zorgen ervoor dat het beeld verder geoptimaliseerd wordt en ook vloeiend ‘loopt’. Hierdoor ervaar je een kijkbeleving alsof je zelf op de filmset staat of in het voetbalstadion zit.

Daarnaast kun je door middel van de Smarthub werkelijk alle content doorzenden die je kunt verzinnen. Youtuben, Netflixen of eigengemaakte filmpjes kijken, het is geen punt. Ook de mogelijkheden om de tv met andere apparatuur te verbinden zijn eindeloos. Zo beschik je over 3 HDMI-aansluitingen en een Wifi-verbinding. Heb jij al zin om weer eens echt tv te kijken?

De slimme Samsung 4K tv UE40NU7192 is te koop voor € 359,- bij Bol.com

Samsung 4K ultra HD TV UE40NU7192

Meer aanbiedingen

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action, Kruidvat en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 21
Sluiten