Robert Kroes
Robert Kroes Gadgets 12 jun 2019

De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 24

#6 Bol.com: Braun multischeerapparaat voor het gezicht en lichaam

Geen borsthaar meer of nu eens een ruige stoppelbaard in plaats van een hipster? Dat kan, want met deze 9-delige Braun Multi Grooming Kit heb je met 4 kammen en 5 borstels altijd de ideale borstel om jouw baard en haar een andere look te geven. Dit multischeerapparaat is ook geschikt voor het hele lichaam, dus een gladde huid is, waar je maar wilt, zo geregeld. Mocht je nu echt helemaal glad geschoren willen zijn dan biedt het meegeleverde Gilette Fusion Pro Glide scheermes uitkomst. En nu dus ook voor een leuke prijs te halen bij Bol.com!

Het apparaat is ontwikkeld voor jou gemak, dus zowel de Braun als de Gilette kun je voor nat en droog scheren gebruiken of zelfs meenemen in bad of onder de douche. Met 60 minuten opladen kun je ook 60 minuten precisietrimmen, dus je kunt zelfs op vakantie snoerloos genieten. Je kunt zonder zorgen proberen of hij ook jouw zware beharing aankan, zoals andere gebruikers melden, want Braun is zo zelf verzekerd dat zij op dit product een niet-goed-geld-terug garantie geven van liefst 100 dagen.

De 9-delige Braun Multi Grooming Kit is te koop voor € 44,40 bij Bol.com

Braun multigrooming kit Bol.com

Meer aanbiedingen

Geen zin in MediaMarkt, Bol.com of CoolBlue deals? Check dan ook zeker even onze andere deals-artikelen. Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action, Kruidvat en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 24
Sluiten