Robert Kroes
Robert Kroes Deals 20 feb 2019

De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 8

#5 Bol.com: FIFA 19 voor PS4

Veel kinderen willen profvoetballer worden, maar dat is maar voor weinigen weggelegd. Met Fifa 19 voor PlayStation 4 kom je, ook als je nooit in het Nederlands elftal gespeeld hebt, wel heel dichtbij. Doordat het spel de officiële FIFA-licentie heeft speel je met jouw team op basis van de echte UEFA Champions League, Europa League en Super Cup ervaringen. Ook de spelers zijn levensecht. Hierdoor lijkt het alsof je zelf op de mat staat terwijl je de beslissende goal maakt in het geheel vernieuwde Champions League toernooi.

Deze aspecten maken het spel al een aanwinst, maar de nieuwe speltechnieken zorgen ervoor dat dit spel een echte must-have voor iedere profvoetballer wordt. Zo zorgt het nieuwe tactische systeem ervoor dat je zowel voor als tijdens de wedstrijd ingrijpende veranderingen door kunt voeren. De 50/50 duels, waarbij je samen met een speler van de tegenstander op de bal afgaat, zijn ook sterk verbeterd. Al met al is het spel daardoor spannender en intenser.

Het geheel nieuwe active touch systeem zorgt ervoor dat je nog meer controle hebt over hoe je de bal aanneemt en wegschiet. Dat komt goed van pas, want met de zeer gevoelige nieuwe timer voor schieten is het nog uitdagender om jouw kansen te benutten. Uiteraard is er nog veel meer te ontdekken. Met dit spel breng jouw droom van profvoetballer weer een stukje dichterbij. Heb je geen PlayStation maar wil je wel jouw digitale voetbalschoenen aandoen? Dan zie je als je het linkje van de aanbieding volgt direct wat FIFA 19 kost voor jouw favoriete platform.

Het spel FIFA 19 voor PlayStation 4 is te koop voor € 39,- bij Bol.com

FIFA 19 Bol.com
Reageer op artikel:
De beste deals van MediaMarkt, Bol.com en Coolblue: week 8
Sluiten