Robert Kroes
Robert Kroes Gadgets 13 feb 2019

De beste deals van MediaMarkt en Coolblue: week 7

#6 Coolblue: LG 55

Deze LG 55″ OLED smart-tv OLED55C8PLA is de thuisbioscoop waar je altijd van gedroomd hebt. Dankzij extra scherpe kleuren, heldere contrasten een altijd vloeiend beeld lijkt het alsof je zelf aanwezig bent. Geniet van de mooiste films alsof je op de set staat of geniet van een sportwedstrijd alsof je in het stadion zit. Ook als deze LG Oled Smart-tv uit is valt hij positief op door zijn mooie design en matzwarte beeld, dat niet reflecteert.

Om dit allemaal mogelijk te maken geniet je van de meest moderne technieken, zoals een a9 processor, HDR10, HLG, Dolby Vision, 1 miljard kleuren en 2 60 Watt speakers met subwoofer en virtueel surround-systeem. Uiteraard geniet je van allerlei smart-mogelijkheden en alle denkbare aansluitingen. Kortom, een genot voor de echte TV-liefhebber, zeker nu deze deal de LG OLED smart-tev wel erg goedkoop in jouw huis zet.

De LG 55″ OLED smart-tv OLED55C8PLA is te koop voor € 1.749,- bij Coolblue

LG 55 inch OLED smart-tv OLED55C8PLA

Meer aanbiedingen

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
De beste deals van MediaMarkt en Coolblue: week 7
Sluiten