Dit zijn de beste films die nog in 2020 zullen uitkomen

Denk je dat er na Tenet en Mulan dit jaar geen leuke films meer uitkomen? Dan heb je het mis! Wij zetten de beste releases op een rij.

Het is een bijzondere tijd voor filmmaatschappijen. Films komen later of helemaal niet meer in de bioscoop, omdat ze direct doorgaan naar een streamingdienst. Natuurlijk heb je de lancering van Tenet wel meegekregen. Het is de grootste release tot nu toe dit jaar. Er komt echter nog heel veel meer aan dit najaar en in de winter. Wij zetten de belangrijkste films op een rijtje zodat je helemaal niets meer hoeft te missen. Het is natuurlijk wel de vraag of een aantal van deze films niet weer zal verschuiven.

Wonder Woman 1984 – 2 oktober

De eerste Wonder Woman uit 2017 was een groot succes. Het wist een Metascore van 76 te behalen. Hoog tijd voor een tweede deel natuurlijk. Dit keer strijd de superheldin tegen de superschurken Max Lord en The Cheetah. Natuurlijk is Gal Gadot weer terug als Wonder Woman. Helaas is er in tegenstelling tot het vorige deel geen rol weggelegd voor Doutzen Kroes.

Hubie Halloween – 7 oktober

Een Halloween-film waarbij je enorm moet lachen, daarvoor moet je natuurlijk bij Adam Sandler zijn. Samen met Peyton List speelt hij de hoofdrol in Hubie Halloween, een film waaraan hij heeft meegeschreven. In tegenstelling tot de andere films, hoef je voor deze niet naar de bioscoop. Het komt namelijk gewoon naar Netflix.

Honest Thief – 8 oktober

Dit najaar zien we Liam Neeson en Kate Walsh samen in Honest Chief. Neeson speelt de dief Tom Carter die 9 miljoen dollar heeft gestolen van banken in kleine steden. Hij probeert zijn identiteit geheim te houden, maar dat wordt toch lastiger dan gedacht. Hij wordt namelijk verliefd op Annie, die vertolkt wordt door Walsh.

Death on the Nile – 14 oktober

Als je naar Tenet bent geweest, heb je vast de trailer van Death on the Nile voorbij zien komen. Het is een echte klassieker die opnieuw is verfilmd. Het verhaal is natuurlijk gebaseerd op de gelijknamige novelle van Agatha Christie. Terwijl detective Hercule Poirot op vakantie is in Egypte, moet hij de moord oplossen van een jonge erfgename.

Black Widow – 4 november

Het heeft een tijd geduurd, maar eindelijk zien we weer een film van een echte Avenger. De film speelt zich tussen Civil War en Infinity War af. Natuurlijk schittert Scarlett Johansson weer als Natasha Romanoff ook gaan er geruchten dat Robert Downey Jr. een rolletje heeft als Tony Stark.

No Time to Die – 12 november

Dit is de film waarop iedereen wacht, de laatste James Bond-film met Daniel Craig in de hoofdrol. Als Bond met pensioen is, vraagt een oude vriend van de CIA om zijn hulp. Daarbij komt hij op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met een gevaarlijke nieuwe technologie. De film zou eigenlijk in april van 2020 uitkomen, maar is uitgesteld vanwege het coronavirus. De nieuwe datum is 12 november.

Deep Water – 12 november

Er is nog niet heel veel over deze film bekend. In deze film van 20th Century Fox spelen Ben Affleck en Ana de Armas de hoofdrollen. Het verhaal gaat over een een koppel waarbij de liefde verdwenen is. De man staar zijn vrouw toe dat zij affaires heeft om hun huwelijk te redden. Hij wordt echter de verdachte als een van haar lovers verdwijnt.

The Comeback Trail – 26 november

Een misdaadkomedie met een echte sterrenkast, dat is The Comeback Trail. In de film zien we onder andere Robert De Niro, Tommy Lee Jones en Morgan Freeman. Een filmproducent heeft een schuld bij de maffia die hem geld geleend heeft voor een ontzettend slechte western. Ze proberen de op leeftijd zijnde acteur te doden om zo verzekeringsgeld binnen te halen om alsnog de maffia kunnen te betalen. Dit loopt natuurlijk ontzettend uit de hand.

Let Him Go – 3 december

Let Him Go belooft een bijzondere drama/thriller-western te worden. Een sheriff en zijn vrouw zijn in rouw om de dood van hun zoon. Ze gaan opzoek om hun enige kleinzoon te vinden. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Latty Watson. De hoofdrollen zijn voor Kevin Costner en Diana Lane. De film moest eigenlijk 21 augustus uitkomen, maar is vanwege de coronacrisis verschoven naar november.

Free Guy – 9 december

Science fiction, actie en komedie, je gaat het allemaal vinden in Free Guy. De film speelt zich af in de openwereld videogame, Free City, wat gebaseerd is op GTA en Fortnite. Ryan Reynolds speelt Guy, een NPC (non-player character) die werkt in een bank. Dankzij twee programmeurs leert Guy de game de videogamewereld om zich heen begrijpen en wil zichzelf een superheld maken. Het wordt een race tegen de klok als de ontwikkelaars de game kunnen stoppen.

Dune – 17 december

Dune kan een van de grote verrassingen worden van het jaar. Deze science-fictionfilm is gebaseerd op het gelijknamige boek van Frank Herbert. In de verre toekomst van de mensheid aanvaardt hertog Leto Atreides de leiding over de gevaarlijke woestijnplaneet Arrakis, beter bekend als Dune. Het is de enige plaats waar de meest waardevolle stof in het heelal is, waar mensen langer kunnen leven. Zijn zoon en erfgename wordt echter in de val gelokt.

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste films die nog in 2020 zullen uitkomen
Sluiten