Ilona Braam
Ilona Braam Home 21 feb 2018

WANT to Have: de vijf beste goedkope Bluetooth speakers

Tegenwoordig kun je absoluut niet leven zonder een Bluetooth speaker. De apparaatjes zijn handig en kunnen variëren van robuust een groot naar klein en makkelijk mee te nemen. Om een goede kwaliteit audio uit je speaker te krijgen hoef je gelukkig niet de hoofdprijs te betalen. Dit zijn de vijf beste Bluetooth speakers met een vriendelijk prijsje.

JBL Clip 2

JBL staat natuurlijk al bekend om zijn mooie speakers en de JBL Clip 2 levert ook mooie klanken op. Het is een lichte, maar robuuste kleine speaker, die je overal met je mee naartoe kunt nemen. Het woord Clip in de naam slaat op de karabijnhaak die aan de Bluetooth speaker vast zit en die je makkelijk aan van alles kunt vastmaken. Een volle batterij zou zo’n 8 uur mee moeten gaan en als je er echt een feest van wilt maken, kun je ook meerder Clips aan elkaar koppelen. Mocht je toch geen Bluetooth kunnen gebruiken, dan is er altijd nog de 3,5mm headphone jack.

JBL Clip 2 Bluetooth speaker

Prijs; 49 euro

The House of Marley Chant Mini

De naam is interessant en de speaker zelf ziet er ook uiterst excentriek uit. Wat het design zo bijzonder maakt is dat het gemaakt is van REWIND stof. Deze stof is door de makers van de speaker zelf ontwikkeld en gepatenteerd en bestaat uit hennep, organisch katoen en gerecyclede plastic flessen. Marley in de merknaam is een referentie naar Bob Marley en de speakers stralen zijn filosofie van liefde en duurzaamheid uit. Hoewel het een klein apparaatje is, levert het een verrassende geluidskwaliteit. Je kunt met de speaker tot 6 uur genieten zonder de batterij op te laden en ook hier heb je gelukkig weer toegang tot een headphone jack.

House of Marley Chant Mini

Prijs: 49,99 euro

Anker Soundcore 2

De Anker Soundcore 2 is ook prima in staat om al je favoriete muziek op een plezierige manier af te spelen. Waar de speaker in uitblinkt is zijn batterijlevensduur. Het apparaatje gaat met een volle batterij namelijk maar liefst 24 uur mee of zo’n 500 nummers. Dit zou te danken zijn aan de briljante accutechnologie en het efficiënte energiemanagement. Het is een compacte speaker en heeft een IPX5 certificering, waarmee hij stootvast is en tegen wat water kan.

Anker Soundcore 3

Prijs: 60 euro

Jabra Solemate Bluetooth speaker

Bij de Jabra Solemate kun je “maar” 8 uur genieten van je tracks, maar je geniet wel van kwaliteitsaudio. Het apparaat ondersteunt NFC, dus als je smartphone dat ook ondersteunt, kun je de twee snel verbinden door ze elkaar even te laten aanraken. De speaker is water- en stofbestendig en kun je dus gerust mee naar buiten te nemen, zonder je zorgen te maken dat hij het niet overleeft. Ook is het apparaatje schokbestendig, dus hij kan best ook wel eens omvallen. De Jabra Solemate is verder uitgerust met een krachtige woofer en zorgt voor lekkere zware bastonen.

Jabra Solemate

Prijs: 59 euro

Jam Double Down

De Jam Double Down speaker komt in allerlei vrolijke kleurtjes om er met je muziek een feestje van te maken. Het is een klein apparaatje dat je kunt koppelen aan nog een Jam Double Down om krachtigere muziek te krijgen. De Bluetooth speaker gaat zo’n 6 uur mee, voordat je hem weer moet gaan opladen. Je kunt zo’n 10 meter verderop zitten met je smartphone en het speakertje zal alsnog je Spotify muziek feilloos voor je afspelen. Verder kun je je telefoon behalve met Bluetooth ook via een AUX kabel aansluiten.

Jam Double Down Bluetooth speakers

Prijs: 44 euro

Ook Sonos One speakers kun je aan elkaar koppelen om je geluid een extra boost te geven. Werkt dat echter wel goed? Check onze review waarin we kijken hoe goed twee Sonos One speakers zijn als stereopaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT to Have: de vijf beste goedkope Bluetooth speakers
Sluiten