De beste iPhone SE pre-order deals op een rij

Deze week is het zover: dan verschijnt de iPhone SE. Als we kijken naar wat de smartphone te bieden heeft, dan lijkt het een goede balans te vinden tussen kwaliteit en prijs. Natuurlijk, een iPhone 11 heeft meer te bieden, maar daar betaal je dan ook de hoofdprijs voor. De verwachting is dat het behoorlijk storm gaat lopen rondom de iPhone SE. En daarom is het niet gek om nu nog een iPhone SE pre-order te plaatsen.

Op die manier heb je een grotere kans dat je de nieuwe smartphone snel of vlak na de release in huis hebt. We hebben daarbij de verschillende belangrijkste plekken waar je hem kunt scoren op een rij gezet. In deze vergelijking kijken we voornamelijk naar een 64 GB-versie van de iPhone SE. Voor een meerprijs is het echter ook mogelijk om de versie met meer opslag te scoren.

iPhone SE pre-order bij Apple

De meest logische plek om de iPhone SE pre-order te plaatsen is bij Apple zelf. Zij zullen waarschijnlijk de grootste voorraad hebben en je weet gewoon dat het goed zit. Maar dat is dan ook wel alles wat je er over kunt zeggen. Op de website kunt je makkelijk kiezen tussen de drie verschillende kleuren en bepaal je vervolgens welke capaciteit je wilt hebben. Via deze link kun je hem scoren.

iPhone SE
De nieuwe iPhones (Afbeelding: Apple)

Vodafone

Maar je kunt een iPhone SE pre-order natuurlijk ook combineren met een nieuw abonnement. Vodafone is daarbij een handige keuze wanneer je ook gebruik maakt van Ziggo. Je krijgt dan namelijk dubbele data. Zo kun je een nieuwe smartphone al in huis halen met een tweejarig RED-abonnement. Daarvoor krijg je dan 40 GB data, zes maanden Apple Music en een maandelijkse korting van twee euro. Je betaalt eenmalig 78 euro en vervolgens elke maand 41 euro. Maar met de hoeveelheid data kun je zo goed als onbeperkt internetten.

KPN

Heb je internet van Telfort of KPN? Dan is een iPhone SE pre-order goed te combineren met KPN. Daarbij kijken we naar een abonnement met onbeperkte data. Daar krijg je nu tijdelijk tien euro korting op en het verschil met een 20 GB-abonnement is slechts 3,50 euro per maand. Je zit er twee jaar aan vast en betaalt dan per maand 46,50. Dat is dus iets meer dan Vodafone, maar je hebt als voordeel dat je hierbij dus echt onbeperkte data hebt. Ook hoef je hier eenmalig maar 30 euro betalen. Een goede deal die je hier kunt scoren.

Tele2

Tele2 blaast altijd in hun reclames dat ze de goedkoopste optie zijn. Maar voor de iPhone SE pre-order is de deal eigenlijk niet heel erg goed. Voor dit overzicht hebben we gekeken naar een tweejarig abonnement met onbeperkte data. Het goede nieuws is dat je slechts zes euro moet aan betalen. Maar met een maandelijks abonnement van 53 euro heb je niet de beste deal te pakken.

iPhone SE pre-order
De iPhone SE (Afbeelding: Apple)

T-Mobile

T-Mobile is qua prijs redelijk te vergelijken met Tele2. Ook hierbij kijken we naar een abonnement met onbeperkt internet. Dit omdat het abonnement onder deze versie slechts 10GB internet kent en dat is echt te weinig. Hiervoor betaal je eenmalig 31 euro en ben je daarna per maand 53 euro kwijt. Niet echt een hele goede deal dus.

iPhone SE pre-order bij Mobiel.nl

Tot slot kijken we nog even naar de prijsvergelijker Mobiel.nl. Daar kun je verschillende abonnement elkaar vergelijken en krijg je hier en daar een betere aanbieding dan bij de providers zelf. Daar zien we namelijk een betere aanbieding via Tele2. Je betaal daar namelijk slechts 41 euro voor een abonnement met onbeperkt internet. En een aanbetaling is met zes euro zo goed als te verwaarlozen. Scoor hem hier.

Wil je meer lezen over de iPhone SE? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De beste iPhone SE pre-order deals op een rij
Sluiten