Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Pop-Culture 5 sep 2016
Leestijd: 3 minuten

Train je buikspieren met deze comedy’s op Netflix

Op zijn tijd gaat er niets boven een avondje thuis chillen. Popcorn erbij, lekker op de bank, voeten omhoog en Netflix aan. Als je dan zin hebt om te lachen dan zijn deze comedy’s wellicht iets voor jou.

Nutteloze bijbaan, goede zomer

Adventureland is een comedy die draait om James die net is afgestudeerd. Zijn plan is om door Europa te gaan reizen, maar hij heeft niet genoeg geld en zoekt een zomerbaan. Hij solliciteert bij een pretpark met eigenaardige werknemers en een nog eigenaardigere baas. Hoofdrollen zijn voor comedy grootheden als Kristen Wiig, Jesse Eisenberg en Bill Hader. Oh en Kristen Stewart speelt zijn zomerliefde. Check de trailer hieronder en kijken kan hier.

Video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

Beetje fout is altijd goud

Deze serie is op de cultfilm ‘Wet Hot American Summer’ uit 2001 (ook het kijken waard) gebaseerd. De serie gaat over een groep kampleiders op zomerkamp. We volgen de groep op hun eerste dag samen, die uiteraard vol zit met hilarische momenten. De trailer alleen is genoeg om je te laten schaterlachen. Kijken? Zeker doen!

Beetje vreemd, wel een lekkere wegkijker

De comedy serie Unbreakable Kimmy Schmidt draait zoals de titel al doet vermoeden om Kimmy Schmidt. Kimmy is net uit een kelder bevrijd (helaas niet zo chill als deze) waar ze vijftien jaar heeft vastgezeten. Nu ze vrij is, wil ze de kelder zo ver mogelijk achter zich laten en besluit ze te verhuizen naar New York. Ze deelt een huis met Titus (zijn performance met the Circle of Life is te grappig om maar één keer te kijken) en wordt daarnaast een nanny bij een veel te rijk gezin op de Upper East Side. Kimmy is wereldvreemd door die vijftien jaar in de kelder en dat maakt het een heerlijke wegkijker. Kijken kan via deze link. De themesong is trouwens ook gruwelijk.

Bijzondere familie

Voor het geval dat je nog niet keek naar Arrested Development: dit is het moment. Nadat de zijn vader is gearresteerd doet Michael Bluth er alles aan om zijn familie bij elkaar te houden. En met familie bedoelen we niet een gewone. Nee, met familie bedoelen we een rijke, disfunctionele familie. Wij zijn ons er in ieder geval opeens van bewust dat die van ons toch heel gewoon zijn na het kijken van deze serie.

Comedy klassieker

Deze comedy is niet alleen ‘Old School’, de film is ook een klassieker. Drie vrienden willen hun gloriedagen van studeren herbeleven en besluiten om een fraternity op te zetten. Ze bouwen de vetste feesten, doen de domste dingen en ontgroenen nieuwe gasten. Soms net iets te flauw, maar zeker de moeite waard als je zin hebt om ongegeneerd te lachen om de slechtste grappen. Check ‘m via deze link.

Nog meer kijkvoer

Krijg je geen genoeg van comedy? Eerder schreven we een artikel over de meest hilarische series op Netlix. Ook als je meer uit je Netflix-abonnement wilt halen hebben we nog een aantal tips voor je. Check bijvoorbeeld deze codes om toegang te krijgen tot meer categorieën. Genieten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Train je buikspieren met deze comedy’s op Netflix
Sluiten