Daniel Koster
Daniel Koster Pop-Culture 29 aug 2016

Toe aan een nieuwe serie? Dit zijn de beste Netflix originals

Netflix is heerlijk bezig door niet enkel content van anderen aan te bieden. Het medium komt namelijk ook met eigen films en (vooral) series. Die staan ook wel beter bekend als Netflix originals. Welke series jij daarvan echt niet mag missen?

We hebben op basis van onze eigen smaak en de beoordelingen van het wereldwijde web een selectie voor je gemaakt van de beste Netflix originals. Heb je een drukke week voor de boeg? Dan zijn deze series ideaal om van het weekend even stoom af te blazen of tijdens de avonden even heerlijk te ontspannen. Enjoy!

The Get Down

Dé nieuwe Netflix serie van het moment. In deze serie worden zes getalanteerde jongeren uit de Bronx gevolgd. Met strakke beats willen zij de wereld veroveren. Gaat dat lukken? Check het hier.

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Master of None

Dev woont in New York. Op een hilarische manier wordt ‘ie met beide benen op de grond gezet wanneer hij plots een volwassen leven begint te leiden. Een aanrader die je via deze link kunt zien.

Unbreakable Kimmy Schmidt

Alleen al voor Ellie Kemper wil je deze serie kijken. Zij vertolkt de rol van Kimmy Schmidt die in een wereld terecht komt waarvan ze dacht dat-ie niet meer bestond. Ze dacht namelijk dat de apocalypse had plaatsgevonden, maar niets was minder waar. En dat leidt tot lachwekkende taferelen! Snel kijken dus.

Fargo

Fargo is uiteraard gebaseerd op de film Fargo die in 1996 uitkwam. Gelukkig stelt de serie, waarin ‘echte’ misdrijven worden opgelost, niet teleur. Je ziet ‘m hier.

Marco Polo

Iedereen heeft wel eens van Marco Polo gehoord. Via deze serie maak je pas écht kennis met de legendarische ontdekkingsreiziger. En dat ook nog op een zeer vermakelijke manier.

Better call Saul

Wij hebben Breaking Bad van begin tot eind gezien. Jij ook? Dan kun je die leegte opvullen met Better call Saul. Dat zal niet teleurstellen, want de serie die om de iconische advocaat draait is Breaking Bad waardig!

Bloodline

Een familie komt na jaren weer terug bij elkaar. De geschiedenis wordt weer opgerakeld en allerlei duistere geheimen dreigen aan het licht te komen. Is de familieband sterk genoeg om dat te overleven? Alleen het kijken van de serie geeft antwoord op die vraag.

Sense8

Acht mensen zijn met elkaar verbonden door een telepathische connectie. Je komt gaandeweg de serie steeds meer over de mensen zelf en wat die connecties nou betekenen te weten. Pas op, want de serie is lastig uit te zetten! Je checkt de serie hier.

Nog veel meer Netflix originals en andere toffe films en series

Dit zijn al een stel heerlijke Netflix originals, maar er is natuurlijk nog veel meer. Zo staat Narcos seizoen 2 voor de deur. Ook was Stranger Things natuurlijk super tof. Die ken je vast al, gelukkig staat Netflix vol met allerlei andere films en series voor de Stranger Things fan. Of wat dacht je van deze vermakelijke documentaires die je ook nog eens wat bijbrengen. Jep, Netflix staat vol met allerlei kijkgoud!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Toe aan een nieuwe serie? Dit zijn de beste Netflix originals
Sluiten