Ilona Braam
Ilona Braam Home 20 jun 2018
Leestijd: 3 minuten

WANT to Have: vijf Bluetooth speakers die je outdoor avonturen overleven

Bij alles wat je doet maakt muziek het net een beetje leuker en gezelliger en dat geldt natuurlijk ook voor je outdoor avonturen. Je zou eigenlijk nooit zonder Bluetooth speaker op avontuur moeten vertrekken. Daarom hebben we hier vijf speakers voor je op een rijtje gezet, welke je gerust mee kunt nemen en tegen een stootje kunnen.

Bose SoundLink Revolve+

Bose staat erom bekend een hoge geluidskwaliteit te leveren en dat is niet anders bij de Bose SoundLink Revolve+. Het apparaat levert zelfs 360 graden muziek en gaat tot 16 uur mee met een volle batterij. Je kunt hem gerust mee naar buiten nemen in de regen, want hij is waterbestendig. En zelfs als hij valt hoef je je niet meteen zorgen te maken, dankzij de bumpers in het design van zachte materialen.

Prijs: 329 euro

Bose SoundLink Revolve+ Bluetooth speaker

Bang & Olufsen Beoplay A2 Active

De B&O Beoplay A2 Active is de opvolger van de normale Beoplay A2. Ook deze speaker speelt je favoriete liedjes in alle richtingen en gaat tot 24 uur mee. Als je hem aan het opladen bent terwijl je muziek afspeelt, past het slimme apparaat de snelheid van het opladen automatisch aan, afhankelijk van de capaciteit van je oplader. Omdat hij speciaal gemaakt is om met je mee te nemen, komt hij met twee draagbandjes. Daarnaast kan ook de Beoplay tegen een spatje water.

Prijs: 401 euro

Bang & Olufsen Beoplay A2 Active

JBL Xtreme

Deze Bluetooth speaker van JBL geeft je 15 uur aan luisterplezier. Je ervaart ook echt plezier aan je muziek door het krachtige stereo geluid en de diepe bastonen. Daarnaast kun je de speaker ook gebruiken om een telefoontje te plegen, dankzij de ingebouwde microfoon. Het apparaat is uitgerust met twee USB aansluitingen, zodat je bijvoorbeeld ook meteen je smartphone en tablet ermee kunt opladen. Ook deze speaker is spatwaterdicht, maar is met een gewicht van 2,1 kg wel een beetje aan de zware kant.

Prijs: 259 euro

JBL Xtreme

Braven BRV-X

Ook de Braven BRV-X vergezelt je buiten op al je avonturen, terwijl hij de sfeer neerzet met een gezellig muziekje. Hij is misschien wat minder bekend dan de andere speakers op de lijst, maar staat moedig zijn mannetje. Met een volle batterij gaat hij tot 12 uur mee en uiteraard is hij ook spatwaterdicht. Daarnaast kun je ook deze speaker gebruiken om mee te bellen.

Prijs: 199,95 euro

Braven BRV-X

Ue Boom 2 Bluetooth speaker

De Ue Boom 2 is een krachtige speaker, die 360 graden muziek levert. Zo geniet je overal waar je zit van diepe tonen en een krachtige bas. Met een volle batterij doe je dit tot maximaal 15 uur. Daarnaast is de speaker bestand tegen vuil en water en ook een valpartij schrikt het apparaat niet af. Je kunt meerdere Boom 2 speakers aan elkaar koppelen om het luisterplezier te vergroten en verspreiden. De Ue Boom 2 is wat de prijs betreft één van de goedkopere speakers op de lijst en staat bekend om zijn zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Prijs: 119 euro

Ook voor in huis zijn er op het moment een heleboel mooie speakers. Waar je bij de outdoor speakers eigenlijk meteen al ziet wat het apparaat is, worden speakers in huis vaak nog wel eens verstopt. Zo ziet deze speaker eruit als een modern bijzettafeltje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT to Have: vijf Bluetooth speakers die je outdoor avonturen overleven
Sluiten