De vijf beste PlayStation 4-games van dit moment

In de huidige situatie waarin we ons bevinden is het regelmatig zo dat je even niet meer weet wat je moet doen. Thuiswerken is leuk en aardig, maar ontspanning is ook een must. Gamen op de PlayStation 4 kan je daarbij helpen. Maar wat is nou de juiste game om mee aan de slag te gaan?

Nu denk ik dat de meeste liefhebbers van de PlayStation 4 de absolute must-haves al in huis hebben. Denk daarbij aan games als God of War en Spider-Man. Dus voor de zoektocht naar een nieuwe game op de PlayStation 4, kijk ik iets meer naar de recente titels die zijn uitgebracht. Dit zin daarbij wat mij betreft de must-have titels van dit moment.

Nioh 2 op de PlayStation 4

Nioh 2 is een game die exclusief speelbaar is op de PlayStation 4 en vooral geschikt is voor gamers die wel van wat uitdaging houden. Het is een game die je mee neemt naar het feodale Japan, waar verschillende demonen de boel op stelten zetten. Het is aan jou om daar iets aan te doen. Naast het feit dat je een vaardige strijder bent, heb je ook de mogelijkheid om zelf demonen in te zetten om op die manier de lastige vijanden te verslaan. Lees hier de review.

Scoor de game hier

PlayStation 4
Aparte wezens (Afbeelding: Koei Tecmo)

Doom Eternal

Heb je liever gewoon keiharde actie? Dan is Doom Eternal een absolute aanrader. Het is een game die keihard geknal afwisselt met platform en puzzelelementen. Dat laatste is overigens verwerkt in de actie zelf. Je hebt namelijk constant tekort aan armor, health en ammo. Deze kun je krijgen door vijanden op een bepaalde manier af te maken. En zodoende ben je continu aan het zoeken naar de juiste manier van spelen. En dat is enorm leuk! Lees hier de review.

Scoor de game hier

Doom Eternal PlayStation 4
Veel vijanden in Doom Eternal (Afbeelding: Bethesda)

Persona 5 Royal

De liefhebber van een goed verhaal waar je vele uren zoet mee bent, kan het beste gaan voor de PlayStation 4-exclusive Persona 5 Royal. Net een paar dagen uit en een zeer fijne game. Mits je het originele Persona 5 niet hebt gespeeld. Er is veel nieuw in Royal, maar tegelijkertijd volg je zeker aan het begin min of meer hetzelfde verhaal. Ik heb me echter enorm goed vermaakt met deze uitstekende ultimate edition van de beste Japanse RPG van deze generatie. Lees hier de review.

Scoor de game hier

Persona 5 Royal (Afbeelding: Atlus)

Resident Evil 3 Remake

Resident Evil 3 Remake volgt in de voetsporen van de uitstekende remake van het tweede deel die vorig jaar uitkwam. Ook dat is nog altijd een aanrader voor de PlayStation 4. In dit derde deel bevinden we ons in Raccoon City, waar Jill Valentine probeert in leven te blijven. Alsof de zombie-uitbraak nog niet lastig genoeg is, krijg je ook nog te maken met Nemesis. Dit enorm krachtige monster komt je regelmatig dwarszitten en lijkt haast onoverwinnelijk te zijn. De game neemt je mee naar verschillende locaties en kent iets meer actie en iets minder puzzels in vergelijking met het tweede deel. Lees hier de review.

Scoor de game hier

Resident Evil 3
Resident Evil 3 (Afbeelding: Capcom)

Final Fantasy VII Remake op de PlayStation 4

Oké, deze laatste is niet helemaal eerlijk, maar wellicht dat je dit artikel over een paar dagen leest en niet weet wat je precies moet halen. De Final Fantasy VII Remake verschijnt op 10 april exclusief op de PlayStation 4, dus kun je hem nu nog even snel pre-orderen voordat de game uitkomt. Het is zoals de naam al zegt een remake van de klassieker uit 1997. Hoewel het verhaal redelijk bekend is, zit er zoveel extra content in de game, dat het toch behoorlijk nieuw aanvoelt. Daarnaast ziet het er fantastisch uit en zijn de verschillende tussenscenes in de game van een ongekend hoog niveau. Een absolute must-have.

Scoor de game hier

Final Fantasy VII Remake (Afbeelding: Square Enix)
Reageer op artikel:
De vijf beste PlayStation 4-games van dit moment
Sluiten