Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 6 dec 2017

Beste PS4 Games 2017 – De essentiële aankopen

Het is inmiddels alweer vier jaar geleden dat de PlayStation 4 op de markt kwam. Na een ietwat stroeve start door het gebrek aan games die de moeite waard waren, is de PlayStation 4 eigenlijk niet meer te stoppen. Er zijn inmiddels al een heleboel toffe games voor uitgekomen en als we kijken naar volgend jaar, worden dat er alleen maar meer. Als we echter kijken van wat er nu beschikbaar is, dan horen deze beste PS4 games in elk huishouden.

Beste PS4 Games 2017 – Horizon Zero Dawn

In deze lijst zul je aantal games tegenkomen die al wat langer uit zijn, maar Horizon Zero Dawn is een topper die dit voorjaar prachtig inkleurde. De game neemt je mee naar een wereld waarin de mensheid wordt onderdrukt door robotachtige wezens. Het is aan jou, Alloy, om jouw plek in deze wereld te vinden en tegelijkertijd er op uit te trekken om er achter te komen wat er precies aan de hand is. Dat alles in een prachtige omgeving, waarbij je veel vrijheid hebt en genoeg mogelijkheden om Alloy te voorzien van betere wapens en vaardigheden.

Scoor hem hier

Lees hier de review

Beste PS4 Games 2017 – Call of Duty WWII

Call of Duty WW2 Playstation 4

Ook Call of Duty WWII is een game die dit jaar is uitgekomen en gelijk een plek in deze lijst heeft gevonden. Call of Duty WWII gaat eindelijk terug naar de basis van wat de serie zo goed maakt: strijden in de Tweede Wereldoorlog. Call of Duty WWII brengt een boeiend singleplayerverhaal en vult dat aan met een uitstekende multiplayermodus. Daarmee is het een totaalpakket om lang van te genieten.

Scoor hem hier

Lees hier de review

Beste PS4 Games 2017 – Uncharted 4

Uncharted 4 is een al iets oudere game, maar vergis je niet, dit is een game van uitzonderlijke kwaliteit. Uncharted 4 laat je andermaal aan de slag gaan met Nathan Drake die op zoek is naar een nieuwe schat. Daarbij kom je een hoop oude bekenden tegen, maar is er ook ruimte voor nieuwe personages. Uncharted 4 is een game waar je naar prachtige locaties afreist, onderweg flink moet klimmen en klauteren en ook moet afrekenen met vele vijanden die het op jou gemunt hebben. Een topgame van formaat.

Scoor hem hier

Beste PS4 Games 2017 – Destiny 2

Destiny 2 PS4

Als jij van shooters houdt en het voor elkaar krijgt om een paar vrienden over te halen om Destiny 2 samen met jou te spelen, dan heb je een topervaring. Destiny 2 is in je eentje goed, maar met vrienden nagenoeg perfect. Het is een game waarbij je een uitgebreid singleplayer avontuur beleeft, maar de echte kracht zit hem in het uitvoeren van de lastigere Strike Missies en Raids. Doe dat met een groep vrienden, spreek tactieken af en scoor dikke loot en de game-avonden vliegen voorbij.

Scoor hem hier

Lees hier de review

Beste PS4 Games 2017 – FIFA 18

Een goede voetbalgame is bijna essentieel bij je console en wat dat betreft zit je bij FIFA 18 aan het juiste adres. Het is misschien niet de game met de beste gameplay, ik vind PES 2018 lekkerder spelen, maar in de wereld waarin iedereen FIFA speelt is het gewoon handig om die game ook zelf te spelen. FIFA 18 excelleert daarbij in beschikbare modi, waardoor het ideaal is om in je eentje, met vrienden of online te spelen.

Scoor hem hier

Lees hier de review

Beste PS4 Games 2017 – Overwatch

Overwatch Playstation 4

Overwatch kwam in de lente van 2016 uit en is sindsdien een waar fenomeen geworden. Het is een game waarbij je kiest uit één van de beschikbare helden, daarmee een team vormt en het opneemt tegen een ander team. Het mooie aan Overwatch is dat samenwerking heel natuurlijk ontstaat en het leuk is om te spelen met de verschillende krachten van de verschillende personages. Een jaar na release wordt het nog altijd uitgebreid gespeeld en zijn er genoeg vernieuwingen om enthousiast over te worden.

Scoor hem hier

Lees hier de review

Beste PS4 Games 2017 – GTA 5

Wat moeten we nog zeggen over GTA 5 dat nog niet is gezegd? Het is de grootste game van de laatste jaren en is qua verkoopcijfers dicht bij het record van best verkopende consolegames ooit. En terecht, want de game is heerlijk. Lekker klooien in de grote wereld van Los Santos of online losgaan met je vrienden. Het is een game die na een paar jaar nog altijd springlevend is, dankzij de vele updates. En waarschijnlijk blijft hij dat ook. Kortom, een essentiële aankoop!

Scoor hem hier

Beste PS4 Games 2017 – Battlefield 1

Ook Battlefield 1 is een game die vorig jaar uitkwam, maar nog altijd dik de moeite waard is. Zeker de versie die je vandaag de dag kan kopen is essentieel, omdat je daarbij verzekerd bent van alle dlc. Op die manier krijgt je automatisch toegang tot de nieuwe multiplayermaps, wapens en personages. En die multiplayer is hetgeen dat de game zo sterk maakt. Elk potje is weer een strijd op zich en biedt zeer veel variatie.

Scoor hem hier

Lees hier de review

Beste PS4 Games 2017 – Assassin’s Creed Origins

Assassins Creed Origins Playstation 4
Assassin’s Creed Origins kwam een kleine twee maanden geleden uit en heeft veel indruk op onze gemaakt. Het is een game die je meeneemt naar het oude Egypte, waar je een enorm groot avontuur beleeft. Het is een game die compleet anders aanvoelt dan voorgaande Assassin’s Creed-games. Het is een titel waarbij het vechtsysteem de moeite waard is, je via een uitgebreid RPG-systeem steeds beter wordt en waarbij je enorm veel sidequests kunt doen. En dat alles in een game die er echt heerlijk uit ziet.

Scoor hem hier

Lees hier de review

Beste PS4 Games 2017 – Persona 5

Persona 5

De laatste game uit dit lijstje is de fantastische JRPG Persona 5. Ook dit is een game die je vele uren speelplezier geeft. De game neemt je mee naar het modern Tokio, waar jij als student een leven op probeert te bouwen Daarbij zijn relaties met andere personages belangrijk. Tegelijkertijd ontdek je dat je over de mogelijkheid beschikt om naar een alternatieve wereld te reizen en daar de strijd aan te gaan met monsters, om zo in de echte wereld veranderingen te bewerkstelligen. Dat klinkt vaag, maar geloof ons, de game is dik de moeite waard!

Scoor hem hier

Lees hier de review

Nog op zoek naar kerstcadeautjes? Check ons dossier met toffe cadeautips voor de feestdagen. Ook kun je onze andere WANT Awards raadplegen, waarin we bijvoorbeeld de beste smartphones van 2017 op een rijtje zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Beste PS4 Games 2017 – De essentiële aankopen
Sluiten